Uykusuzhergeceeee Prensesannesiduru63 hamilelik şüpheniz varsa tüketmeyin bitki Çayı. Yoksa soğan kürü deneyin
NariNariKiminYari Prensesannesiduru63 ben 1 litrelik french presse demliyorum ertesi güne regl oluyorum
canparelerim Prensesannesiduru63 adaçayı sancılı regllerimde içerim ağrıyı sancıyı geçiriyor ama adet söktürücü etkisi var mı bilmiyorum. Onun yerine alabilirseniz Nar çiçeği ya da civan perçemi güzel adet söktürücü ama tabi gebe olma ihtimaliniz olmadığından eminseniz kullanın.
Prensesannesiduru63 Uykusuzhergeceeee norlevo hap kullandım canım ben ondan dolayı gecikme yaşadım ben
NariNariKiminYari Prensesannesiduru63 o 1 litre bitene kadar içiyorum şimdi de elimde adaçayım öyle yazıyorum 😂😂
Prensesannesiduru63 NariNariKiminYari ya bende 2 bardak içtim ama agrım sancım var ama daha olmadım ya adet
NariNariKiminYari Prensesannesiduru63 bende 3 bardak içtim ama 5 poşet çay kullandım sabaha kadar inşallah ikimizde regl olmuş oluruz 😻
NariNariKiminYari Prensesannesiduru63 bende bu ay ertesi gün hapı aldım 2 hafta erken oldum normalde 2 hafta sonra olacaktım hormonlarını bozduğu için normal canım gecikme yapabilir