Elizabet26 Merhaba bir tanıdığımın çocuğu 4 yaşında kaka yapmak istemiyor onun vücudundan çıkmasını istemiyor 10 gün falan tutabildiği kadar tutuyor kakasını ve yaptığı zaman mesela onun kesilmesini istiyor kesin bunu gitsin benden falan diyor nasıl düzelir bilgisi olan var mı psikoloğa gitti devletin ama çözüm olmadı oyun terapisine yönlendirdiler ama oda pahalı maddi durumları iyi değil evde annesi onu oynayarak ödül vererek vs onlarda pek işe yaramıyor ama yinede önerilerinizi bekliyorum
eylulyagizmoms_ Elizabet26 benim kızımda 16 aylık sürekli kakasını tutuyordu hep kabızdı. 10 gün yapmadığı oluyordu resmen kakasını poposunun ucunda görüyordum ama çıkarmak istemiyordu ağlıyordu. Çocuk cerrahisi ne götürdüm hiç bir ilaç fayda etmemişti en son poposunda çatlak varmı diye baktılar ve öyle de çıktı. O yüzden yapmak istemiyormuş. Bir çocuk cerrahisi ne götürsünler bence
Maviim Elizabet26 Bu bir travma sonucu oluşmuş olabilir. Barış Muslu’yu araştırsın annesi onun videolarını izlesin instagramda da var youtube da. Travma çalışması yapabilir annesi çocuk için birçok kişi bu şekilde bu tarz sorunlardan kurtulmuş… araştırsın bir adamın girsin sayfasına ne demek istediğimi anlayacak yani sağlık sorunu yoksa eğer bu yol da denenebilir
Fatoscum Elizabet26 kakasını ilk gördüğünde travma yaşamış olabilir,onu bedeninin bir parçası zannediyorlar.Veya makatta çatlak olabilir,poposu acıdığı için kakadan kurtulma,sevmeme söylemleri bu sebepten olabilir.Destek almaları gerek
Zaman0686 Elizabet26 merhaba bu konuya bir çözüm buldunuzmu kızımda aynı durumda yardımcı olursanız sevinirim
Elizabet26 eylulyagizmoms_ eylulyagizmoms_ kızınızın canı acıyormuydu acaba bakarken doktor nasıl baktı çatlak var mı diye