Aslat 26 günlük oğlum bugün çok huzursuz sürekli ağlıyor, altı temiz, emiyor aç değil ama bugün başka bir şey var uyumuyor uyusa bile dalmıyor hemen uyanıyor memede durup orada gözlerini kapatıyor normalde uyur 2 3 saat uyanır emer altını alırım sonra anne kucağana koyarım bakınır biraz yeniden uyur ama bugün asla bakınmıyor sürekli ağlıyor çok üzülüyorum. Beyaz gürültü açıyorum biraz sakinliyor uyuyor sonra yeniden hemen uyanıyor..
Aselllll Aslat nazar duaları okuyun bebegınıze bıde pusetı sevebilir benımkı o aylarda pusetı seviyordu gazı da olabılır ayaklarını karnına dogru bastırın bayabıyı geliyor
Aslat Aselllll Wolverine MinikPandam_ Bssraa2 Divayorgun AyKUSUM edabolukbasi Çok teşekkür ediyorum aslında çok fazla alttan gaz çıkartıyor yani sürekli pırt pırt yapıyor her emmeden sonra da üstten çıkartıyor bugün çok değişik bir bebek oldu gaz damlamız var nurse harveys kullanıyoruz
AyKUSUM Erkek bebekler gazlı olur diye biliyorum, ben kızıma dualar okuyup , gaz damlası verip masaj yapmıştım bisiklet hareketi, yada ters çevirip sırtına masaj , ama sakin ol , olumlu düşün geçecek hepsi inşallah 🙏🏻🙏🏻
edabolukbasi Aslat ne kadar çıkarsalar da yetmiyor maalesef 3 aylığız hala bende destekliyorum bisiklet hareketi falan hareketlenmeye başlayınca azalıyor diyorlar
Wolverine Aslat Cikarabildigi kadar bir de çıkaramadığı gaz oluyor bebeklerde. Bağırsak gelisimi henüz tamamlanmadı. Gaz damlasını düzenli kullanırsanız faydasını görürsünüz 🌸
Aslat edabolukbasi evet sanırım yetmiyor yani dün bir de banyo ettirdim evin derecesi aslında 25 buçuk falan ama üşütmüş olabilir mi gece bir de onu düşünüyorum yani koca gün boyunca sadece 3 4 saat anca uyudu şu an hala uyanık mesela sadece meme emmek istiyor orada içi geçiyor memeyi çekince gözler açılıyor emzik veriyorum onu da almak istemiyor bugün çok bunaldım bir de kohusalıkdan evden çıkamamaktan çocuğa kızıyorum gerçekten cok zormuş
edabolukbasi Aslat gazı olduğu için emmek istiyor emdiği için gaz oluyor yani bu bir kısır döngü maalesef evinizin sıcaklığı iyi 25 derece ama yine de karnını ayaklarını sıcak tutum karnına havlu ısıtıp koyabilirsiniz iyi gelir rahatlatır bebe yağıyla masaj yapın karnına sırtına rahatlatıyor