urazinannesiiiiii Merhaba kızlar. Oğlum 5 aylık perşembe günü sünnet ettireceğim süreci yaşayan anlatabilir mi iyileşme süresi ağrısı vesaire bakımı nasıl oldu neler yaşadınız, kıyamıyorum da 🥲
Aras210922 urazinannesiiiiii bende 5 aylıkken yaptırdım. Çok rahat oluyor küçükken yapılması . Lokal oldu bizimki sadece pipiyi uyuşturdu doktor evet uyuşma sırasında çok ağlıyor yalan yok o an alıp yaptırmak istemiyorum demek istedim ama sakin olmaya çalıştım ☺️ Yapılırken ruhu duymadı sonrasında karton bardak koymamızı söyledi doktorumuz bir hafta kadar onu ve vermiş olduğu antibiyotik kremi sürdük . Uyuşması geçmeden ağrı kesici calpol verdik üç gün kullandık onu. Onun çok faydası oldu çünkü ilk çişini yaparken çok ağlar gece size uyku yok demişlerdi ama inanın hiç sünnet olmamış gibiydik biz . Ağrı acı nedir bilmedik bir hafta on güne kadar da dikişleri düşmeye başladı he bir de kantaron yağı sürmüştük atlamışım onu. Şu an bir ay oldu mesela çok şükür sıkıntısız atlattık iyileşti bile 🥰🥰 korkmayın küçükken olması daha iyi 🌸 umarım içinizi rahatlatmaya faydam olmuştur şimdiden geçmiş olsun 🌸🥰🙏🏻
Aras210922 urazinannesiiiiii bir de kullandığınız bezin bir numara büyüğünü al pipi yapışıp acıtmasın canını. Her gün duş aldır özellikle pipiye köpük gelsin yada köpüklü suda oturt bize doktorumuz böyle söylemişti çok faydasını gördüm belki sizin doktorunuzda söyler söylemezse kendin sor duş konusunu canım her doktor farklı diyor çünkü ☺️
Poncikkkk urazinannesiiiiii ilk çişini yaptığında çok ağlıyor ilk bikaç gün zor ilk pansumanında ağlar ama kendisi için sünnet ne kadar küçük olursa deri yumuşak daha kolay olur ve kireç birikrsede çok ağlar derler geçmiş olsun hayırlı olsun bnm bebeğim ilk geceyi çok rahat atlattı ağlamadı bazı bebeklerde çok ağlıyor
Damlanurrr urazinannesiiiiii emin olun ne kadar küçük o kadar rahat atlatiyorsunuz biz 20 günlükken yaptırdık iki günde toparladı ve hiç zorluk çekmedik bı anestezi yapılırken ağladı onun dışında ondan çok ben günlerce ağladım harektlendikce daha zor ve acı da daha çok tabiki
Blg_szr06 Bnmde 1 bucuk aylık oğlum bna klsa hemen yaptıralım istiyorum ama eşim 3 aylıkken dıo süreci merak ediyorum burada bekleyeyim ❤️
urazinannesiiiiii Aras210922 cokkk teşekkür ederimmm insan evladına kıyamıyor ben kendim giremicem babasını sokcam içeri 🥲😂 kantaron yapını ne zaman kullanmaya başladınız hemen kullandınız mı acaba 🥰
Sinemdrm Aras210922 meraba bızımde aynı şekilde 1 ay olucak bızımde bu şekilde oldu sıze birşey sorıyım kartorun yağı kullanıyormusunuz halen arada ?
Aras210922 urazinannesiiiiii sanırım 3-4 gün sonra kullanmaya başladık öncesinde antibiyotik krem kullandık sonra kantorona geçtik onu da 10 gün kadar kullandık ☺️
urazinannesiiiiii Poncikkkk evet hazır bezliyken tam hareketlenmeden yaptırmak iyi diye düşündüm insallah biz de rahat atlatırız 🥰
urazinannesiiiiii Damlanurrr keşke daha erken yaptırsaydım diye düşünüyorum ben de kıyamadım hiç en son mecbur olacak çok büyümeden olsun dedim ben de sizin gibiyim dayanamam hiç eşime dedim bezi sen değiş işleme sen gir diye :)
Damlanurrr urazinannesiiiiii aynen öyle işlem yapılırken görmenizi tavsiye etmem korkunç bişey değilmiş ama ben etkilenirdim şahsen bı 10 saniye ağladı gerisini hiç duymadım bile ablam ve eşim yanindaydi sonrasında da ablam hemşire olduğu icin merhemlerini felan uygulamasını hep o yaptı inşallah çabucak olur biter hala geç değil iyice harektlenmeden yaptıracak olmanız çok iyi olmuş
urazinannesiiiiii Damlanurrr ablanız konusunda çok şanslısınızz 🥰 bi de merak ediyorum 2 günde toparlamısya bebiş iki gün sürekli acı mı çekti
Damlanurrr urazinannesiiiiii hayır diyorum ya hiç acı cekmedi ben dayanamam diye ablam yapıyordu herşeyini ama hiç ağlaması bile olmadı o iki günlük süreçte çünkü et yumuşak olduğu için kendini çok çabuk toparladi iki günün sonunda da klips gibi bişey vardı onu çıkarttılar merhemleri kullanmaya devam ettik hiç anlamadık bile iyiki diyorum o zaman yaltirmisiz
Canan13 Selam kızlar benim de bebeğim üç aylık endişe içindeyim yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum ne yapayım korkuyorum içim sızlıyor acil geç yatıracağım için ama büyüse de onu yaptırsam daha da acı çekecek annesi yapmak hayırlsıyla
urazinannesiiiiii Canan13 bence tam vakti çünkü 4 aylıkken dönmeye başladı benim bebeğim şimdi 5 aylık yeni yaptırcam ister istemez hareketli oluyor bebek dönmeden yaptırsaydım diyorum eninde sonunda olcak sonuçta evet benimde içim acıyor kıyamıyorumm yarın olcak kaç gündür uyuyamıyorum düşünmekten :) İnşallah kolayca atlatırız tüm brbişler aynı şekilde
Ali_asaf_10 urazinannesiiiiii 5 bucuk aylıkken yaptırdım. Aşırı kolay oldu hiç ağlamadı bir gün ağrılı olur ağlar falan diye doktor bile dedi ama yok yani hiç bir sorun ve ağlaması olmadı bi sanırım ilk çifte bi 15 20 dk ağlamıştı bir daha sünnetli olduğunu bile anlamadı çocuk. En iyisini yapmışsın rahat oluyor. Sünnet sonrası bardak koyarak 2 gün sonra sık sık suyla temas ettirerek kantaron yağı sıkarak ve oraya hiç dokunmayarak atlattık süreci. Size de doktorunuz anlatır zaten merak etmeyin. ( bizimki lokal ve dikişli sunnetti lokal öncesi uyuşturucu krem surduk iğnesini yaparken az ağladı çok değil)
urazinannesiiiiii Ali_asaf_10 maşallah kuzuya ne güzel geçirmiş :) çok teşekkür ederim biz de lokal dikişli olcaz sıkıntısız atlatırız inşallah 🙏