joyfulmom nayirnolamaz06 geçen hafta eşim bana bilezik almış 30 Gr olması lazım şuan üstüne 2 bin koydu gün geçtikçe yükseliyor eğer öyle bir düşünceniz varsa alın kesinlikle uzun vadeli her türlü kar edersiniz
_SerenN_ nayirnolamaz06 bende bugun aldım kenarına koydum nakit durup deger kaybedecegine bari altına yaptırayım dedim artacağını düşünüyorum altın kaos sever malum önümüz de seçim
Bibebek_ nayirnolamaz06 borsa üzerine okudum artı sarraf çevrem çok fazla bilgiler sağlam bana güvenebilirsin çeyrek de 2.500 3.400e doğru gidecek 😄
Bibebek_ nayirnolamaz06 bide döviz de alabilirsin biraz kur sabitlemesini seçimden sonra tutamaz ki zaten şuan tutamıyor euro dolar pik’e doğru gidiyo euro en az 25 tl olacak
dogukusss nayirnolamaz06 şuan çok dalgalı seçim olduğu için , perşembe faiz kararından sonra ben düşeceğini düşünüyorum , ama seçime doğru yükselir şuan alanda zarar da bozduranda.
Bibebek_ nayirnolamaz06 zaten şuan artışta birkaç ayı görür tam yükselmesi düşmez fakat durağan döneme geçer duraksasa bile yine uzun vadede kazanç sağlar
Psikologanne00 Altın uzun vade de mutlaka artar ne zaman düştü Kİ🤦🏼♀️ Bende 1 gr 1 gr biriktiriyorum inşallah bazen de Euro yapıyordum. Yurt dışına gittik hepsini harcadık biraz üzgünüm 🥲
nayirnolamaz06 Bibebek_ anladım canım peki Şuan gram alıp Ağustos bozdurmak mantıklı mı uzun vadede bekletemem