1balkizannesi arkadaşımın eşi zeroluxima kullanıyor 5,5 kilo verdi 😅
O ürün de dikkatimi çekti ve trendyol kullanıcı yorumlarına baktım gerçekten kilo veren insan çok fazla önümüz Ramazan olmasaydı alacaktım ama Ramazan’da bir de onu içip çocukla ilgilenirken halsiz mi düşerim diye almadım
Dilan Polat’ın kremini almayı düşünüyordum baktım kullanıcıların bazıları resim atmış yüzleri mahvolmuş 1 kişi dahi böyle kötü şekilde yüzünü atınca ürüne olan ilgim kayboluyor risk alamıyorum
3 al 2 öde kampanyasından dr tayyarın 3 ürününü aldım baya indirimli oldu bakalım inşallah memnun kalırım 🤷🏻♀️😀
Cihangiriinannesii Bana kalırsa hepsi para tuzağı kendi yüzleri mükemmel olurdu işe yarıyor olsaydı
Özlem Kullandıkça kendi yüzünü de atıyor gayet iyi görünüyor ya bakalım etkisini göreceğiz 😅
Ben aslında trendyolda binlerce müşteri yorumlarını baz aldım biraz da genel olarak çoğu memnundu
Özellikle şu peeling çok ama çok dikkatimi çekiyor
Duygu1629 ben kullanmadım ama ablam yeni kullandı bitane daha al memnunum dedi ama her cilt farklıdır bende saç keratini merak ediyorum
Ben 3 al 2 öde kampanyasıyla aldım normalde 3 ürün 500 küsürlere tekabül ederken 250₺ civarı bir ücret ödedim bakalım inşallah memnun kalırım
Saç keratininden de çok memnun kalan kitle var
Ben 2 tane beyazlatıcı leke giderici aldım bir tane de peeling ben de en çok peelingi merak ediyorum sıradan peelinglerden farklı gibi içeriği ve etkisi
Deneyimleyip göreceğiz ablanız hangi ürünlerini kullanıyor ?
Ogretmenanne52 Kozmetik ürünleri üretilen bir yerde çalışıyordu kuzenim. tüm ürünlerin içerikleri aynı ama marka etiketi basıyorlar demişti
Tüm Dünya markaları için de mi geçerli la Roche vs ?
annesiyavrusu_ valla bence bişey çok popüler oluyorsa durup bi düşünmek lazım:)
Trendyol kullanıcı yorumları olmasa ben de belki tereddüt eder almazdım ama binlerce yorum var ve en çok satanlarda 1 numaraya ürünler yerleşince baya bi dikkatimi çekti 🤷🏻♀️😀
İnşallah memnun kalırız