Kızlar merhaba altı günlük bir bebeğim var emiyor ama bazen duymasına rağmen 3 saat 4 saat Meme de kalmak istiyor. Bazendan kastım mesela altı günde biz bunu üç kere yaşadık özellikle iki kere gece yaşadık bir kere gündüz yaşadık ben de şunu düşünüyorum acaba beni emzik olarak mı kullanmak istiyor emiyor doyuyor ama ki zaten 1 saatte 1 emziriyorum ama bazen böyle yapması beni düşündürüyor hemşire bir arkadaşım var aynı zamanda bir çocuk annesi ve bebek hemşiresi o da bana kendini bu kadar zorlamamam gerektiğini kendime de vakit ayırmam gerektiğini beni kullanmasına izin vermemem gerektiğini ve bu tür durumlarda emzik kullanmam gerektiğini söyledi hatta şimdi alıştırmasan daha da alıştıramazsın dedi ben de denedim emziği taktım ağzına benim mememe Sarıldığı gibi ona da sarıldı ama ben de Şundan korkuyorum eğer emziği alışırsa anne sütünü bırakır mı hemen etti yaşar mıyız arkadaşımda şöyle cevap verdi sen süreklimizi kullanmayacak sın sadece bu durumlarda eğer seni 3 saatten 4 saatten daha fazla emmek istiyorsa iki 3 saat boyunca emip aç kalma ihtimali yok mideleri çok küçük bu zamanlarda ağzına emziği vereceksin uyuması için uyuduktan sonra yine alabilirsin diyor siz bu konuda ne diyorsunuz ne düşünüyorsunuz iyi ki benim ilk çocuğum Ilk evladım daha 23 yaşındayım biraz tecrübesizim hatta fazlasıyla tecrübesi ve lohusa piskolojisinde olduğum için sağlıklı bir karar veremiyorum