dondu_andac 4 aylık oğlum emerken sürekli cuk cuk sesler çıkarıyor.Kahverengi yeri tam kavrıyor acaba benmi yanlış emziriyorum bir sorun olur mu acaba yoksa normal mi bende iyi emiyor saniyorum
Ucansupurge dondu_andac cuk cuk ses çıkması memeye tam oturmadigini gösteriyor. memeyi tam ağzı a alsa bile kucağında ki pozizyonu yanlış olabilir
Bssraa2 dondu_andac bebeğim 3 aylık benimkide öyle hava yutuyorlar gaz olur Buda işte bi türlü doğru kavratamadım şu memeyi
Srpapatya dondu_andac canım daha önce o ses varmiydi bide emdigini hissedebiliyomusun bebeklere damak düşmesinde de ses çıkar bebek tam ememez meme ağızda boşluğa düşer gibi olur bunlar yoksa korkacak birşey yoktur
dondu_andac Srpapatya emdigini hissediyorum canım sütü yutkundugunu aylık kontrollerde iyi çıkıyor çok şükür ama yinede aklıma takıldı insanlar sürekli söyleyince ben mi yanlış emziriyorum acaba diye düşündüm
Ucansupurge dondu_andac Çıkabilir aktif emmemiyor demedim ki buyudugu için ilk halinde ki gibi emzirmeye çalışıyorsan pozisyonal durumdan tam doğru ememiyordur.
Ebrushkaa dondu_andac keyfi emiyolar canim benimki en ufak ses duysun meraklı teyzeler gibi bakiyor emiyor sonra cuk cuk emiyor bana bakıyor tekrar memeyi emiyor doymasa huzursuz olurlar merak etme