Diladenizim2504 Bebeğim 6 aylık oldu ve yürüteç almak istiyorum ama bir bilgim yok Önere bileceğiniz bir marka model var Mıdır acaba ☺️☺️ Şimdiden teşekkürler 🙏🏻🙏🏻
Betul055 Baby plus cozy olanından aldım e bebekten 2 aydır kullanıyoruz herhangi bir sorun olmadı sallanma özelliği de var 🙏🏻
Diladenizim2504 Betul055 bu alt ayak kısımları perdeli planlar sanırım değil mi daha etken kullanımlar için mi o şekilde acaba oraları?
Diladenizim2504 Betul055 Bir de bebeğiniz kaç aylık acaba günde düzenli olarak ne kadar koyuyorsunuz yürüteçe
Fundaltugg E bebekte ve civilde 100 tl olan yuruteclerden aldım 1 hafta oldu çok kullanışlı ve cidden iş görüyor
Betul055 Diladenizim2504 7.5 aylık kızım, 6.5 aylık olunca günlük 10 dakka koyarak başladım hemen çok fazla koymadım. Evet o perdeli olandan.. bakarsanız nette naısl sallandığı da var
Betul055 Diladenizim2504 şimdi biraz daha büyüdüğü için günlük yarım saat ancak o da parça parça dakikalar
Diladenizim2504 Betul055 o perdeli olanlar ayakları yere temas etmesin zorlanmasın falan diye herhalde değil mi başka bir amacı yok sanırım evet sallanmasına da baktım int fen güzel gözüküyor