[silindi] Merhabalar seZeryan Doğum yapalı 54 gün oldu genital bölgemde akıntı ve kaşıntı var. Travazol krem kullansam süte geçer mi?
Zeynocemre Kullanma canım gecer tabi cok agır bir krem özellikle genital bölgeye önermiyorlar babam eczane de calısıor ordan biliorum
Uysalgamze Benim bebeğime de bugün verdi travazol hafif kızarıklık vardı poposunda ben de kuvvetli bi krem diye çekiniyorum açıkçası bebeğe kullanmaya
Funda86 Uysalgamze kortizonlu krem 3-5 günden fazla kullanılmamalı.günde 2-3 kere.ben oğlumda çok kullandım.esasen pişik kremi değilde mantar kremi ama ileri derece pişiğe birebir
Uysalgamze [bilinmeyen] ya daha masum kremler varmış sudokrem filan duydum içeriği ağır olmayan onlardan mı alsam diyordum ben de
EsmaGnc Uysalgamze Sudocremin içeriği hiçte masum değil.Sls bha var kansorejen maddeler.desitin içinde hiçbir zararlı madde yok ve çok etkili
Uysalgamze Funda86 ya benim oğlum da kızarıklık var sadece niye bunu verdi ki doktor hamazinc vermişti onu kullanmadım mühendisinoğlu sayfası var bilirsiniz orda zararlı yazmıştı o mühendis şimdi de bunu verdi doktor
Uysalgamze EsmaGnc onu eczaneden mi alabilirim ? Mustela kullanıyordum o da pişik önleyiciyi tedavi edici değilmiş bi ile yaramıyor
Zeynocemre Cisemmuge doktorlar hersey yazıo tatlım ilaç kortizonlu iki üç gündem fazla kullanılmamalı yanlıs biliosam kullan o vakit;)
Funda86 Uysalgamze bu kortizonlu krem mantarlaşinca veriliyor aslında.çinko içerikli krem kullanin gecmezse bunu kullanmak daha mantıklı.