Se12hadet Eşim baska şehire gidiyor,bebeğe bakmaktan yoruldum dedi,inuda kendimle götüreyim dedi.gotur dedim bende.simdi cocuguda alıp gidecek.dogrumu yapıyor um?
Deletedmom136 Se12hadet nasıl anlamadım bebeğe bakmaktan yoruldu ve başka şehire mi gitt bebekle? Tek napacaklar gittikleri yerde ne yiyecek ne içecek kaç gün kalacak? Kaç aylık?
Selinmom Deletedmom277 ozmana niye dert ediyor babasının götürmesini hem evladından yoruldum diyor adam ne diyecek ver demiştir . Yorulmayan anne varmı 😅
Yusra34 Deletedmom277 Geçen gün bir posta bebegım 5bucuk aylık demiş 😳 Emmese bile zor olmaz mı? Ne bileyim.
Ayaniz Se12hadet öyle konular açıyorsunuzki başı yok sonu yok... Nasıl cevap verelim. Eşin nereye gidiyor Bebegin kaç aylık Kaç gün ayrı kalıcaksınız Kim yoruldu Neden gidiyor
Yusra34 Ayaniz Bu konuda haklısınız. Ama bende sizin gibi bir yorumda birden çok yazım ve imla hatası yapanlara kızıyorum (içten içe)
Deletedmom277 Yusra34 Ayşe 16 aylık ben kendi kızım için konuştum. Babasına verecekse büyüktür diye düşündüm. 5 aylıksa tabi çok küçük emmese bile çok küçük
Svscgdm Se12hadet çok ilginç nasıl bırakıp gitmesine izin veriyorsunuz kaç aylık olursa olsun İçiniz nasıl rahat etcek.
Nebicimanne Se12hadet 2 yasindan buyukse anca babasiyla sehir disina gonderirim 2 yas alti bebektir onceligi annedir guvendigi tek alan annedir , kizim daha 9bucuk aylik babasiyla en fazla 2 3 saat yalniz birakabilirim 🙋♀️
Devushka Se12hadet şaka sanırım bu ? Ben asla göndermezdim babasına bırakıp markete bile koşa koşa gidip geliyorum 🤦🏼♀️