UmutBebek5 benim de ilk başlarda sıkıntılarım olmuştu mama vermiştim, her gün ağlıyordum kendimi yetersiz hissediyordum bir de üstüne sağolsun annem kv komşuma falan da söylemiş her gören sütün geldi mi diye soruyordu millete açıklama yapmaktan daha da depresyona girmiştim. Ama sonra zamanla çok şükür memeye döndük, kimsenin sütü ilk başta şarıl şarıl gelmiyor ama tek sıkıntı yaşayan senmişsin gibi davranıyor çevrendeki anlayışsız insanlar. Sana tavsiyem, bol bol emzir olduğu kadar, üstünüz çıplak ten tene temas yap sürekli, olabildiğince dinlen, bol su, dereotu, havuç, tahin tüket bunlar benim fayda gördüklerim. Onun dışında haftada 1 mutlaka ciğer ye, et tavuk ve balığı da ihmal etme. Her şeyden önemlisi süt memede değil beyinde üretilir unutma. Çok rahat annelerin sütü stresli annelere göre daha bol oluyor.
Malesef milletin dediklerine üzülmekten kafayı takmaktan ilk günlerimi hüzünlü hatırlıyorum. Şu an 2 ayı geçtik biz de çok yeniyiz ama yine de .
Mama zeka geriliği yapmaz bunu hiç takma hele tamamen seni demoralize etmek için söylüyorlar.