Gamzelim11 Kızlar merhaba size sorum olacaktı 4 aylık bir bebeğim var kafasında sarı sarı kavlamış gibi bir şeyler var tarayınca hafif hafif çıkıyor kepek gibi de duruyor acaba Konak mıdır bu konaksa nasıl geçer ne yapmam gerekiyor ilk bebeğim o yüzden bilmiyorum doktora götüreceğim ama yine de buradaki annelere sormak istedim
plajterligi Gamzelim11 konak o, bizimde 4 aylıkken oldu ama toparladı. Banyosundan bir kaç saat önce Zeytinyağı bazen de masaj yağı sürüyordum kafasına iki saat bekleyip konak tarağıyla tarıyordum. Banyosunu yaptırırken de şampuanlayıp hemen normal kıllı tarağıyla tarıyorum sonra duruluyorum. İlk banyosundan beri bu şekilde yıkardım kafasını, yapmayı bırakınca konak oldu şimdi tekrar aynı şekilde yıkıyorum.
beybiliko Gamzelim11 ben doğduğundan beri mustelanın konak şampuanı ile yıkadım saçında hiç olmadı, ama kaşında oldu, o zaman da hametan krem vardı onu sürdüm birkaç güne geçti, daha sonra banyo yaptırırken kaşına da şampuan sürdüm, bir daha hiç olmadı
Tuna1212 Konaktır o canım. Zeytinyağ ile masaj yap kafasına yarım saat dursun yumuşasın sonra konak tarağı ile tarayıp ardından bıcı bıcı :) bizde de vardı bu şekilde azaldı