Melekbebis İstanbul Sultangazi’de oturuyorum goptaki Yeni yüzyıl hastanesi ve Medical parkta kalca ultrasonu testi yaptıran varmı fiyat bilgisi alamıyorum fiyatları ne durumda acaba
sezerats Melekbebis Medical Parkların hepsinde fiyatlar aynıysa eğer 1500 diye biliyorum, çanakkalede bu fiyat olduğunu söyledi doktorumuz
Ocakalti Melekbebis ne kadar pahalıymis biz dün gittik doktora muayane 400 tl kalca çıkıklığı testini de yaptırdık 250 TLde ona aldılar. Burası corum ama
Nuurrdi Melekbebis çok pahalıymış ya beş dakika sürmüyor. Gerçekten soyguncu oldular. Devlete gittik biz ilk 1 buçuk ay sonraya verdiler. Çocuk 4 aylık oluyordu nerdeyse. Mecbur bırakılınca özelde yaptırdık
Nuurrdi Seda23Yusuf devlette aylar sonraya randevu veriyorlar. Çocuk dogmadan gitmek lazım ki vaktinde yapılsın
Seda23Yusuf Nuurrdi yoo çocuk doktorundan randevu alıp gideceksin kalça ultrasonu için geldik dersen hemen yönlendiriyor hallediyosun yinede siz bilirsiniz
Nuurrdi Seda23Yusuf gittim hanımefendi bir buçuk ay sonraya randevu verdiler. Ultrasonu çektirmemiz gereken vakit geçiyordu