Mryykr Kizlar 6ay 9gunluk oğlum var hangi pekmezi yiyebilir keçiboynuzu, üzüm,dut hangisini vermeliyim
Minico Mryykr Keçi boynuzu pekmezide kullandım dut pekmezi de hangisinin kalitesinden eminseniz onu alıp kullanabilirsiniz
Show_must_go_on Mryykr keçiboynuzu pekmezi ve bıldırcın yumurtası erken ergenliğe sebep oluyor. Üzüm pekmezi kullanıyoruz eğer bulursam üzüm özü alıyorum genelde
Sedaalya Mryykr 6.aydan beri soğuk sıkım keçiboynuzu özü kullanıyoruz. Doktorumuz önermişti. Ve birçok doktor da öneriyor. Günden 1 çay kaşığı yeterli demişti doktor ama o kadarını bile yemiyor 😂
Dilruba_1 Soul kitchen üzüm pekmezi aldım ben soğuk sıkım olmalı Keçiboynuzu muydu sanırım erken ergenliğe sebep oluyordu önermiyorlar
Yusaydef Dilruba_1 ciddi misin onu kullanıyordum ben ya evde üzüm pekmezi var kayınvalidemgil yapıyor fakat onu da kaynatarak yaptıkları için önermiyorlar ya keçiboynuzu almıştım bnde ya kansızlığa da iyi gelir dediler
Show_must_go_on Melekky63 Kaynak doktorlar profesörler kendi doktorunuza sorarsanız veya internette derin bir araştırma yaparsanız sizlerde göreceksiniz bıldırcın yumurtasını özellikle 3 yaşından sonra o da haftada veya 10 günde 1 defa şeklinde öneriyorlar