A1se Merhabalar Kızlar Öbür aya eşimin doğumgünü ve ne hediye almada kararsızım aklımda bir şey yok,Erkeklere hediye bulmakta gerçekten zor 😏Acaba bir öneriniz varmı ? şimdiden Teşekür ederim ♥️
Deletedmom_48 A1se hediye olayı hiçbitmediği için bir süre sonra secenek azalıyor ben bu sene termos bardak aldım eşim şoför çayıda çok sever☺️
Deletedmom_48 A1se avvada çok güzel indirimler var(normalin 3te 1i fiyatına) gecen hafta mont almıştım çok güzel geldi bakabilirsinz
Bugleminannesi28 A1se burda bir arkadaş sayesinde bende öğrenmiştim iyiki bende post açmışım da denk gelmişiz çok ince bir fikirle bana geldi kendisi yaptırmış memnun kalmış bende bayıldım ve hemen yaptırdım benim de siparişim hazırlanıyor şuan genelde bende fix parfüm kazak cüzdan saat bu şekilde ilerledim bu yıl kizimizda bizimle ve saç telinden tespih yaptırdım 💖🥺
en_sevdiklerim2 Cüzdan,gömlek,tshirt,kemer,parfüm,ayakkabı,tesbih(kullanıyorsa) herzaman tek aklıma gelen şeyler😆
Edanur0661 Esinizin anne babasi yasiyormu bilmiyorum ama Esimin haftaya dogum gunu ben rahmetli annesinin resmini kizim ve esiminkiyle beraber ayni fotografta birlestirttim cok guzel oldu eminim cok mutlu olacak belki sizde boyle bisey dusunebilirsiniz