mamanveutdormir kızlar merhaba, ramazanda 6 farklı misafirim olacak iftara farklı günlerde yani bana 6 menü gerekiyor. fikir verir misiniz? listeler yapıp kendimi ayarlayacağım 🥹 yapmak sorun değil ama yemek adı koymak sorun 😅😅 hem menüler hepimize fikir olur
Pikapikapikacuuu mamanveutdormir Ezogelin Çorba Etli Güveç Pirinç pilavı Salata Börek Havuç tarator Kıbrıs tatlısı Menü ; Yayla çorbası İzmir köfte Meyhane pilavı Salata Börek Sarma Revani Tavsiyem şimdiden sarma sarıp dondurıcya at ve buzluk böreği yap aşırı kolay oluyor yapcağın zaman.
Birberenannesi mamanveutdormir bence 1 tane menü yap herkese aynısını yap 🤣 ne de olsa hepsi farklı insanlar onlar için farklı olucak yemekler 🤣
mamanveutdormir Pikapikapikacuuu çalışıyorum ya erken yapıp buzluğa atmalık vaktim yok ama kaynanamdan isterim 😅😅 teşekkür ederim menüler için kıbrıs tatlısı bilmiyorum araştırayım bir
Merve_boylu mamanveutdormir ben kendime ana yemek listesi yapmıştım düzenli değil ama atayım siz anlarsınız diye düşünüyorum 😃 Ramazan menü karnıyarık pilav… vs vs Tavuk şiş pilav vs vs Mantar sote pilav vs Et sote pilav vs vs Nohut yemeği pilav vs Kuru fasülye pilav vs Butlu sulu patates yemeği pilav vs Fırında etli karışık sebze pilav vs Etli patlıcan yemeği pilav vs Sultan kebabı pilav vs Nohutlu tavuklu pilav ayran vs Şehzade kebabı Sebzeli köfte dizme Tencerede köfteli sebze yemeği Sebzeli kuşbaşı etli güveç İslim kebabı Patatesli sulu köfte Arap tava vs vs
Merve_boylu mamanveutdormir bunlarda yapacağım mezeler Ramazan mezeleri Sarma Hoşaf Salata Yoğurt Patlıcan salatası Kırmızı biber köz salatası Mantı Börek Havuç tarator Kapya biber mezesi Mantar dolma
adastra mamanveutdormir Bizim sayımız fazla olacak ve genel olarak fazla çeşit yapılıyor normalde çok tasvip etmesem de bu kez ben de bol çeşitli yapacağım. Benim misafir menüm; Çeşm-i nigar çorbası Etli güveç Bulgur pilavı Biber dolması ve yaprak sarma İçli köfte (yapıp buzluğa attım) Havuç tarator Salata Ayran Islak kek
adastra mamanveutdormir Rica ederim 🤗 ben de ilk kez yapacağım arkadaşım sürekli yapıyormuş her misafiri de bayılıyormuş tarifi burda https://www.nefisyemektarifleri.com/video/cesmi-nigar-corbasi-nasil-yapilir/
Duyulurum mamanveutdormir bence hepsine aynı menüyü yapın çok daha kolay olur. Misafirin durumuna göre ufak değişiklikler yapılabilir belki.
Alyaninannesi01 mamanveutdormir geçen bana misafir geldi ben mercimek çorbası beşamel soslu tavuk güveçte pirinç pilavı meze olarakta humus salata yoğurtlu pancar salatası mısır da koydum içine bence yakışıyor. Bir de mercimek köftesi yaptım tatlı olarak da ağlayan pasta vardı vallahi Yetti de arttı bile.
Duyulurum mamanveutdormir hiç ramazanda o kadar ayrı misafir almadım ama ailemle yaşarken her defasında aynı şeyleri yapardık. Ben tatlıları yapardım ve aynı seyi tekrar tekrar yapmak daha kolay gelirdi. Geçen sene de kendi evimde iki defa misafir ağırladım ikisine de aynı menüyü yaptım 😅