Kaynana-elti-gorumce Ne bileyim bir peluş ayıcık bir bebek falan olur diye düşünmüştüm ama nedense ilaç şişeleri ateş ölçer falan oluyor uyuyana kadar hep elinde dünde kumandayi yakalamis onunla uyudu 😀 degisik bir tip 💓 sizinkilerin uyku arkadaşı nedir 👶
Melisayy Kaynana-elti-gorumce 1 paket makarna 😂😂 dün gece onunla uyudu mutfaktan almış gelmiş alamadım elinden 😂
Pikapikapikacuuu Kaynana-elti-gorumce çıngırak topuyla uyudu az önce 😅 belirli bir oyuncağı yok canım. Tavşan ördüm ama uyurken atıyor istemiyor hanım 🤷🏻♀️
Kaynana-elti-gorumce Melisayy az önce zaten bir video gördüm bir bebekte makarna ile uyuyormuş adı Mineldi siz misiniz yoksa 😀
Kaynana-elti-gorumce Pinar_kb mantıklı bende kziima önce bez bebek verdim dövdü dövdü beşikten attı 😀
Kaynana-elti-gorumce nazlimom_ evet tek benimki değilmiş dedim böyle garip seylerle uyuyan diye düşündüm merak ettim post açtım 😀
Ysgl26 Uyku arkadaşı benim memem kucağım bacağım.. ya emerek ya sallayrak uyuyo keşke kendiliğinden uyusa
Haffuse Ahahaha kiyamam yaaaa… istedigini kapip, hadi bu gun benimle uyu🤣🤣🤣🤣 Uyku arkadasi samur var, ama hic orali degil 🙄🙄🙄
acimavi Kaynana-elti-gorumce o sırada favorisi ne ise onunla uyuyor. Pazar gündüz yeni aldığım sıvı sabunlukla uyudu bir elinde koca kap, diğer elinde pompası🥲