Nareatesss Kızlar kızım 3 ay 1 günlük oldu bugün. Ama bu aralar ne gece ne gündüz mama yemiyor çok az yiyip bırakıyor. Sizde de öyle olan varmıdır sebebi nedir. Çünkü hasta değil.
_serapmila_ Nareatesss çok öÜr dileyerek soruyorum biliyorum sinir bozucu bu soru ama iyi niyetli soruyorum neden emzirmiyorsunuz
yigitinannesi-25 Canım bizdede böyle oldu gittik doktora hic bişeyi yok normalde 3 saatte 150 cc yemessi gerekiyo ben 1 bucuk saatte bir 2 bucuk ölcek veriyorum o sekilde yendik sayılır önünü almaya calıs benim bebegim bu yuzden kilo almadı
Nareatesss yigitinannesi-25 ne kadar çabalasamda içiremiyorum normalde uykusunda içerdi şimdi uykudada kafasını çevire çevire almıyor
Nareatesss _serapmila_ emziriyordum hatta günde 5-6 poşet buzdolabına koyup saklıyordum. Fakat sütüm 1 günde kesildi ve birdaha da gelmedi. Depremlerden dolayı çok üzülmüştüm üzüntü ve stres neden oldu sanırım.
_serapmila_ Nareatesss benim de deprem olayların da sütüm bir anda gitti ama pes etmedim mama vermedim çünkü çok araştırdım süt kesilmesi diye bir şey yokmuş bebek emdikce beyin memeye süt üretiyo sadece o gün mama verdim sadece o da bebeğime dokundu zaten bir daha da mama vermem🥺 ama bebek memeyi almayınca sen de mecbur mama vericen tabii napıcan
_serapmila_ Nareatesss benim kızımın doktoru bana ben de anneyim sütümü sağardım bir damla gelmezdi sıkardım çıkmazdı ama kızımın şapur şupur emer ve kilo alırdı o emerse gelir sütü görmek zorunda degilsin dedi o benim miladım oldu ben de hiç sütümğ görmüyorum ama kızım 3 gün de 300 gram almış
Nareatesss _serapmila_ bende çabaladım direk kestirip atmadım ama göğüslerim minnacık kaldı ne kadar sağsamda emzirsemde gelmedi belki herkesin yapısı farklıdır