honeyson Merhaba anneler sağlık ocağına aşı yaptırmaya gideceğim de sabah vakti mi gitmek gerekiyor ? Eşim öğleden sonra işten gelip götürecekti ama saat 4 civarı çok mu geç olur bilemedim
Umrnkrhn honeyson sorun olacagini düşünmüyorum akşam 5 e kadar açık sonuçta. Genel de sabah götürmeyi tercih ediyorlar olurda gun.icinde ateşi falan çıkarsa diye
[silindi] honeyson Size özellikle saat vermedilerse sorun olmaz. Sabahtan gitmek daha iyi ama genelde 12 saate ateş çıkıyor. İlacını verip gece uykusuna geçirirsiniz. Daha rahat eder bebiş de
Deletedmom115 honeyson Genelde o saate bırakmıyorlar bana bütün aşılarda öğleden önce gelmemi söylediler tabii orada nasıldır bilmiyorum.
_tospikannesi honeyson sorun olmaz herhalde ama bize 2.ay aşısını sabah 9da yaptılar diğer aşılarda saatli mi diye sormuştum hayır ama tercihen sabah yaptırın ateş falan yaparsa gündüz doktorunuza ulaşmanız daha kolay olur demişti
Melike_koc honeyson sabah yapilmasi gerekiuor ben bir defasinda öğlen 1 de goturmustum ona bile kızmıştı hemsire
honeyson Öğleden sonra da yapılıyormuş ama ateş takibi açısından sabah daha iyi olur dedi hemşiremiz. O yüzden sabah görürdüm teşekkürler yorumlarınız için 😌