Annesininkuzusu_ Kızlar bebeğim hiç kavşatılık birseyler yemiyor akşam çorba vs birseyler yedirebiliyorum ama sabah kahvaltı da asla önce labne yiyordu yumurta yiyordu çeşitlendiriyordum yani şuan penirinin hiç bir türlüsünü yemiyor yumurtayı birşeylere katınca asla ağzına vurmuyor ne yapacağım bu durum iyice rahatsız etmeye başladı dönemsel kesinlikle değil çünkü bayadır bu durumda dedim tamam zamanla belki olur kavanoz mama ile kahvaltı yaptırdım uzunca süre ama yemesi gerek ve deniyorum ama yok yani süre şeklinde birşeyelere katıyorum yumurta peyniri ama yok yemiyor ne yapmayalıyım yardımcı olurmusun
Dilruba_1 Annesininkuzusu_ hangi kavanoz mama verdiniz kahvaltı olarak biz de 8 aylığız sadece yumurta sarısı ve labne peynir yiyor azıcık Tahin pekmez veririm bazen o da şekerli olunca kusar genelde Zeytin vs ezip verenler var hiç vermedim daha zeytin yemiyor mu
Pnrg Annesininkuzusu_ 1 yasina yeni girdiyse o donemler biz de bu tarz seyler yaşamistik istah azalmasi olmustu cok severek beyaz peynir yerdi yememeye basladi gibi ben de hic zorlamadim ama hep teklif ettim oyle oyle yemeye basladi, bence gecici bir surec ve gercekten 1 yastan sonra yeme aliskanliklari degismeye başlıyor, farkli sekillerde denemekten vazgecmeyin. Patates rendeleyip icine yumurta karistirarak guzel bir omlet yapiyorum mesela denemediyseniz bir deneyin sever diye dusunuyorum😊 bir de ornegin sabah kalkar kalkmaz emiyorsa ve ardindan hemen kahvalti veriyorsaniz arayi biraz acin hemen uyaninca degil de 1, 1.30 saat sonra yemegini yedirmeye calisabilirsiniz. Caninizi sikmayin bence her anne boyle bir donemden geciyor, sadece her zaman teklif edin yemedigi seyleri, birde ornegin sabah yumurta vs teklif ettiniz yemediyse yemedi diye hemen kavanoz mama vermeyin mesela cunku soyle diyor tamam simdi bunu reddettim annem oburunden nasilsa verecek biraz o beklentisini keserseniz yavas yavas yer ac kalmasindan korkmayin ve zorlamayin😊
Kutay_22 Annesininkuzusu_ 1 yaşındayız. Hiçbir şey yemiyoruz. 8-9-10 aylık çok güzel beslenmesi vardı. Şu an nerdeyse sadece anne sütü ve mama
Annesininkuzusu_ Dilruba_1 pardon evet unutum sadece zeytin yiyor domates yemez salata yine kemirir başka hiç birşey
Annesininkuzusu_ Pnrg bayadır böyle ya dönemsel kesinlikle olamaz tarhanalı yumurta yaptım ilk 2 kez yedi sonra yemedi omlet pankek menemen çok şey denedim yok yani
Annesininkuzusu_ Kutay_22 biz her öğünümüz ile yoğurta yiyorduk şuan onuda yemiyorum şuandan kastım nerede 3 aydır
Haffuse Benim kiz da ayyyyyni… Zeytin,domates salatalik ekmek… Uzun zamandir boyle, domatese yeni basladik bi o .. Krepleeer, tostlar, pureler, panceke, daha neleeer neleeer
Annesininkuzusu_ Haffuse aynen öyle deniyorum da pes etmiyorum yine deniyorum ama herzaman aynı tepki hiç bir değişiklik yok malesef
Haffuse Annesininkuzusu_ vallahi denemekten degil de onca israfa yaniyorum… Kendisi isteyene dek daha da yeni bisey yapmam… Her kahvaltida kendi yediklerimden de sunuyorum… hep husran🥲
Annesininkuzusu_ Birde yoğurda peynire bayılırdı evet yumurtayı bayıla bayıla yemedi ilk başlarda sevmeyede bilir okey anlıyorum da peynir kesti dedim iyi bari yoğurt yiyor oda bayıla bayıla yiyordu yok onuda kesti yani