Mutlu_bebegimm Sezaryenle doğum yaptım 3 gün önce. Normalde 6. aydan beri gelen sütüm, şimdi gelmiyor. Bebeğime mama vermek zorunda kalıyorum. Ama laktoz içerdiği için bebeğim gaz sancıları cekiyor. Laktoz olmayan mama var mi bilgili anneler? Nolursunuz biseyler yazın aglamaktan canım çıktı ...😞
Mom9 Mutlu_bebegimm sütünüzü düzenli sağın ve emzirin. Şu an zaten şarıl şarıl süt gelmez. Mamayı verip midesini büyütmeyin
Ebrrtlhamlike Mutlu_bebegimm canım bebelac laktozsuz mamalar var elimde, sütüm yettiği için kullanmıyorum . Çok uygun fiyata verebilirim istersen
Oykubebek Mutlu_bebegimm aptamil nutrucina infantrini mamasi var elimde bende satiyorum. Acilmamis aklinda olsun arastir intrrnetten. Tavsiye ederim tanesi 11 tl eczanelerde ama durumun yoksa fiyatini sen belirle
asudeyaman1 sydnrdgn laktozsuz bir mama diye sorarsanız aptamil HN 25 diyorum.Hem laktozsuz, hemde ishali önleyen özellikte bir mama.oğlum ishal olduğunda vermişti doktorumuz
emelkulek sydnrdgn aptamilin hn-25 maması var laktozsuz eczanelerde satılıyor.Ben ne zaman eczaneye girsem hep görürdüm.Ne zaman anne oldum,işin içinde oldum,oğluma kullandım daha ilgilendim.
ummuhanipekoglu gaz sıkıntınız varsa kesinlikle aptamil conformil mama vermeniz gerekiyor. gaz ve kabız özel mamasıdır bu canım.
nagehanyorulmaz aptamil hn 25 laktozsuz bi mama laktoz alerjisi ve ishal de öneriliyor bir sefer ishal olmuştuk dr yazdı
Alyask guvesra merhaba o mamayı bıze dr ıshalken vermıstı dıyet mama dıye bılıyorum normaldede kullanılıyormu?
firdevscakici Mutlu_bebegimm Laktoz problemi bir bebeğiniz varsa bebelac lf öneririm gaz probleminde de aptamil conformil.Doktorumuz hem gaz için hem de kabızlık için birebir mama demişti.
yaseminkarakurt [bilinmeyen] Eğer laktoz intoleransı varsa lf mama yazıyor doktor canım. Ama öyle bi durumu yoksa normal gaz maması kullan conformil mesela