htcss 4 aylık bebegim var hiç kilo almamış bir ay da 200 gr almış hem emziriyorum hemde mama veriyorum çok üzüldüm canım sıkkın ne yapmam lazım kızlar
Lizbon htcss evet sınırın altında kalmış. Doktorunuz ne diyor bu durumda ? 400-600 gr arası 4. Aydan itibaren alınması gereken. Bir de mama ml arttırsanız ? Ya da yediği mama mı iyi gelmiyor acaba
htcss Benimdunyamm doktorumla görüşemedim depremzedeyim malesef saglıkocagı na götürmüştüm inşallah bi kaç haftaya gidicez o zmn görüşürüm
htcss Lizbon bnde mama iyi gelmedi dye düşündüm mama bitene kadar kullanıcam zaten sonra doktorumuza gidicez
Yasemin-kckdgn htcss 4 aylık bebeğe göre çokta az değil kilosu ama kilo alırken bu ay almadıysa onu bilemem çünkü 4. Ayda alt sınır 4.900 Gr demişti bizim doktorumuz👍
Dilruba_1 htcss genel olarak kilosu iyi zaten artık çok almıyorlar neden dert ettiniz ki riskli bir durum da yok
htcss Yasemin-kckdgn evet bu ay 200 gr almış o üzdü zaten beni ve aksine depremden dolayı etkilenmesin diye bu ay öyle özendim ki saatine mamasına emmesine 😔
htcss Dilruba_1 en az 500 gr alsaydı ama görenlerde çok zayıf deyip duruyorlar ki çok ilgilenen birisiyim aksine neden böyle oldu