Beyzanur7 Godfellas_2021 🤣🤣kader utansınnnn 💙saka Maka da gerçekten hak ya .. helal etmiyorum ben hakkımı
Selin1234 Patatesimm açıklamada maaş diye yazmiar yanliz benim eşim daha öncede çalışıyordu ve askeri ücret alıyor 3 çocuk var ev kira tek o çalışıyor
Selin1234 gunessenem ben 4 kere aldim şimdi iptal etmişler ne evim var ne arabam eşim sgk li çalışıyor birtek
FaaBu Bende 3 sefer başvurdum 2 su red 3.sü 3 aydan fazladır hala sonuclanmadi bende anlayamıyorum valla durumu iyi olanlara çıkıyor ama ihtiyaç sahibi olana çıkmıyor
Eysar edabolukbasi haksızlık oluyor ya tabiki gözü aç olan maaşı arabası olanlar istiyor ama bunu bilinçli yapmak biraz tuaf degilmi üstelik tek çocuklusunuz
edabolukbasi Eysar ne alakası var hanımefendi tek çocukla olmaktan ev kira su elektrik yok mu bezi ihtiyacı yok mu çocuğun en kötü mutfak masrafı 2 bin tl asgari kime yetiyor söyler misiniz kredi kartları da cabası
Srpapatya edabolukbasi kafalarına göre veriyorlar o kadar zor durumdayım ki bana çıkmadı kiradayim borcumuz var
edabolukbasi penyy en son 6 martta başvurdum önce değerlendiriliyor dedi sonra … kişisi 15 gün içerisinde başvurduğu için tekrar 21 mart tarihinde başvuru yapabilirsiniz yazıyordu 21 de girdim red yemiş