Hilaly17 Bebeğim emzirirken sürekli tıkanıyor boğuluyor gibi oluyor emzirmeye korkar oldum artık ,doktor hızlı emdiği için olduğunu söyledi aranızda bu durumu yaşamış ve çözüm bulan var mı
Naz_22 Hilaly17 bende aynı şeyi yaşıyorum bir kaç gündür böyle dediğin gibi emzirirken sitrese giriyorum resmen🤷♀️
Tuba_01 Hilaly17 bende de oluyor maalesef sonra bi öksürme geliyor nefes alırken tıkanıyor aynen hızlı emiyor benimki de
sedalala Naz_22 Hilaly17 önce biraz sağın sonra tamamen arkanıza yaslanarak emzirin. Öne doğru eğilirseniz de lıkır lıkır akıyor sütler :)
Tweety Hilaly17 ayni durum dogdugundan beri bndede var cok korkuyorum bogulcak diye nefes alamiyor defalarca oksuruyor. Kaldirip hemen sirtina vurun alnini ovalayin
Ali-AsaF Bunun nedeni sütünüzün fazla olmasıdır süt faZla olunca direk genize gidiyor emdirmeden önce 20 ml kadar sütünüzü sağmanız lazım sonra emzirmeye geçmeniz lazım
210796 Çok acıkıb hızlı emince ister memeden ister biberondan öyle oluyır gözleri yaşarıyor öksürüyor.hemen sırtına vuruyorum kendine geliyor
Sevim07 Hilaly17 evet bana da oluyor normal çok geliyor süt o ara tutamıyor ara sıra makasla görgüsünü yavaşlar akisini
Mom567 Hilaly17 dün araştırdım da ya yaslanarak emziriceksin ya da çocuğu oturur pozisyonuna getirip emzireceksin öyle boğulmuyormuş
esilesil Hilaly17 boğazına süt kaçıyordur heyecanlandığı için. Ağlamasını beklemeden sinirlendirmeden emzirmeye çalış