Sedaauykucu sevgili anneler, oğlum 6 aylık. İlk zamanlardan beri ayakta sallayarak uyumaya alıştı. Kolikti. Şimdi uyku düzenini de çok bozmadan desteksiz uyumayı öğretmek istiyorum. Var mıdır önerisi olan?
Merov Sedaauykucu uyku eğitimi alıyorum ben de sallayarak uyuturdum şimdi kendi uyuyor bebeğim altı aylık 🥰
Sinembaysak Sedaauykucu merhabalar benim kızımda 6 ay 16 günlük ben 5. Ayından beri desteksiz uyutuyorum öncelikle kızım sadece mamayla besleniyor ve kilosu yerinde oldugu için ek gıdaya çoktan baslamıstım gün içinde uyutmak için çok çabalamıyorum gecede öyle önceden sadece bebek arabasında ev içinde dolanarak saatlerce uyutmayı deniyordum en sonunda pes ettim ve benim yatagıma attım dandiniyi açtım telefonla dolandık bi saat yatagın içinde sonra kendi kendine derin uykuya geçti çok şükür öyle öyle ugrasırken suan geldigimiz norkta 15 dk mısıl mısıl uyku hiç bi zaman kollumda sallamadım o istemedi bunalıyor gibi davranıyordu sallamaya da alıstırmadım kundak da yapmadım bunların bi etkisi oldumu bilemiyorum ama çok kolaylaştı benim için kendi kendine uyuması umarım sizede bi faydası olur.
Umutveannesi Sedaauykucu bende ayakta sallayarak uyuturdum 7,5 aylık olunca uyku eğitimi aldık ve iyi ki almışız diyorum uykuları düzeldi mutlu bi bebek oldu gerçekten. Yani araştırıp kendiniz de verebilirsiniz eğitimi aslında
Baturun-annesi Merov Nasıl aldınız uyku egitimini bende düşünüyorum ama daha çok mu küçük 5 aylık olucak ağlatmak da istemiyorum fakat uykularımiz çok düzensiz
Sedaauykucu Sinembaysak biz bunların hepsini yaptık 🤣 ama bu sefer uyutmaya çabalamazsam düzeni bozulur mu? Bundan da çekiniyorum. Ama yine yazdıklarınızı deneyeceğim sağolun 🫶🏻
Merov Baturun-annesi instegramda tercüman anne nur hanım çok başarılı işinde çok da ilgili ağlamasına müsaade etmiyor zaten
Sinem61 Merov ben de nur hanımla görüştüm haftaya başlayacağız diye konuştuk. Ama kafam hala karışık bebeğim aglayacak diye ödüm kopuyor. Biraz anlatır mısınız nasıl geçti