Adaa10582 Bebegim 9 aylık, tıbbi yöntemleri denedim ilaç da aldık ama ben koca karı yöntemleri denemek istiyorum. Bildiğiniz varsa yazın. Örneğin; zeytinyaglı sabunu havluya sürüp sırtına koymak, nişasta yapıp vermek, tereyağ pekmez karışımı gibi gibi
Aselllll Adaa10582 sarımsakları dövün 3 4 diş buyuk ıcıne hakkı zeytın yagı ekleyın 3 4 saat bekletin sonra sürün ayak altına corap giydirin ustune yatarken baya ıyı gelıyor
sseralyaa Adaa10582 siyah turp ve bal mucizesi ☺️ Küçükken dönemsel hasta olurdum ben ve kuru bir öksürüğüm olurdu günlerce geçmezdi. Bir bardagin veya kasenin üzerine alın turpu, güzelce turpun üstünden biraz kesin ve içini oyun içine bal koyacaksiniz derinliği ona göre ayarlayın. Daha sonra üstünden kesmiş olduğunuz parçayı tekrar kapatın. 12 saat kapalı bir alanda bekletin. Altına koymuş olduğunuz kaseye veya bardağa bir sıvı akacak, onu tüketin ☺️ geçmiş olsun 🌸 Ama tabi bence önce doktora sorun bal var çünkü içinde. Sıvısı akıyor ama tehlikeli olabilir. Biraz daha büyüyünce bu bilgiyi deneyin bence ☺️
maysa-19 Adaa10582 alerjik olabilir bunun nedenini ogrenmezsen doğal yöntemlerle iyi bişey yapayip derken zarar verebilirsin
Asym33 Adaa10582 Günlük veya günlük sakızı diye bir şey var onu ocaga alıyorsun bir tavada yandıkça duman çıkıyor o dumanları büyükçe bir pamuk çekecek şekilde üstüne koy onu gece yatarken göğsüne köy bir kaç gün yap çok iyi geliyor youtubeden videolr var izleyebilirsin
Ygz12ygz Annemin zamaninda gecmeyen agrisi vardi ciddi sekilde kolunda iki sene çekti doktorlar birsey bulamiyoruz dediler en son köyde kozalak kaynatip suyunu icirmisler ve hemen geçti sonra arastirinca öksürügede iyi geldigini ogrendik ablamin çocuğu astim en ufak seyden de astim olur ablam hastalik başlar baslamaz icirir hemen geçer 1 günde kalmaz öksürük.. Bende ogluma ilk kez denedim 3 gün oksurdu icirdim ve ertesi gün geçti biz iyi geldigine inanıyoruz ama tadi berbat cocuklara iki kasiktan fazla iciremiyosun insallah fayda görürsün sende