Prensesannesi61 Memnunmusunuz herhangi kabızlık vs yaptimi sindirimi nasildi bebegim 3 aylik sadece mama aliyoruz
Nurli34 Prensesannesi61 benim bebişte 3 aylık wnne sütü ve mama kullwnıyoruz aptamilden hiç memnun kalmsdım sma optiprone gaz ne kabızlık hiçbi sorun yapmadı bizde 3 aydır
Prensesannesi61 Nurli34 bende aptamil kullaniyorum ama kusma falan var bazen kabız bazen ishal giibi o yuzden degistmeyi dusunuyoeum sma.cok duydum
Zynp3444 Prensesannesi61 canım benim bebeğim 8 buçuk aylık ilk 1 ay aptamil verdim kabızlık gaz yaptı sma optipro kullanıyorum 7aydır hiç bir sorun olmadı sindirimi kolay bir mama tavsiye ediyorum ama her bebek farklı tabi deneyip anlayabilirsin mamayı
Bebekceylin Prensesannesi61 8.5 ay kullandım hiçbir sorun yaşamadım. Ek gıdaya tam geçtiğimiz için kestim. Şimdi kızım 10 aylık. Onunla büyüdü açıkçası onunlada kilo almaya başladı. Doktorumuz ile çok memnun kaldık.
Hkshkshsk Prensesannesi61 oğlum ilk doğduğu zaman evolvia kulllandik kabızlık gaz yaptı sma optipro kullandık geçti hepsi oğlum 8 ay 14 günlük hallen kullanıyorum iyi kilo aldırıyor ve çok memnunum e bebekte 270 TL uygun diğer yerlerde pahalı eczane marketler 800 grm alıyoruz hep