Hilaalhepp Kızlar gına geldi artık bana 2dakikada bir reklam çıkıyor reklama aşırı uyuz olan bir insanım kalktım YouTube çıkmasın diye premium aldım e malum bunda öyle bit özellik yok ama kendime ayırmak için takıldığım zamanın 10’da 8’i reklamlarda geçiyor 😂
sedaelif Hilaalhepp reklamdan birşey yazılmıyor. Bende dakikada 2 reklam bile çıktığı oluyor. Bu posta cevap verirken bile reklam kapattım.daha önce bende çok şikayetci oldum Modaratörler ekran resmi çekip e posta olarak göndermemi söyledi gönderdim o zman dakikada 1 reklam çıkıyordu artık dakikada 2 reklam çıkıyor. Çözümü yom sanırım
kasimonbes Hilaalhepp Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 24:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.
Hilaalhepp sedaelif ekran görüntüsü almaya fırsatımız kalmıyor ki çocukla uğraşırken 2dakika bir bakayım diye giriyorum hop reklam kapatıyorum sayfayı 🥲