Mgf Merhaba anneler oğlum 6 aya yaklaştı 10 gndr falan sağ kulağını tutuyo ara ara. Normal midir acaba. Dişleri çok kaşınıyor herkes diştndr dedi ama Acaba enfeksiyon faln var mdr diye korktum. Ateş huzurszlk vs yok. Normal midr
Ezkrkctkr Mgf Aynısı bizdede oluyor benim oğlumda 6 aylık, uykuya dalarkende çok oynuyor kulağıyla, birde burnu ve gözlerini çok ovuşturuyor ve bu yüzenden kaşlarının arası , gözünün iç kısmını çok çiziyor maalesef 🙄 bende diş olduğunu düşünüyorum 🙃
Fridagul Mgf bugün bunun için doktora gittim bebeğim beşinci ayın içinde, herhangi bir sorun çıkmadı diş çıkarma dönemi olduğu için normal dedi doktor
Niisaa Benim bebeğim kulaklarıyla çok oynar doktora götürdüğümde bunun normal olduğunu ve bebek kulaklarıyla oynayarak kendini rahatlattığını söylemişti mesela beslenirken kulaklarını çekiştiriyor ise doymaya yakın ve kendisini sakinleştiriyor, kulağında pislenmede olabilir eğer kulağını tuttuğunda ağlamıyorsa huzursuz değilse normal dedi diş çıkarma döneminde de kulaklarıyla oynarlar evet ama benim bebeğim 20 günlükken bile elleri kulağına gidiyordu merak etme ağlamıyor ise sorun yoktur 😊
Mgf Fridagul bnde 6.ay kontrolmzde spracagm herhangi Bi huzursuzluğu olmadı için gtrmedim doktora ama Bi taraftanda kafama takılıyodu