MasaLiyam Seka26 benim düzeldi doktor takın dedi bir ay sonra gelin gittiğimiz de iki bacakta düzelmiş dediler.
yagmuraltintas Seka26 ayy beni aşırı korkutan olay bu çift bez kucağıma alırken de bacaklarını sürekli ayrı tuttum bir sonraki ultrasonda düzelmistii
zumrauysl37 Evet benim bebeğim 1 ay herbezinde çift yaptım altını bezlerken kucağımda vs hep dikkatli ettim düzeldi çok şükür🌺
Zeynep5561 zumrauysl37 açıları kaç dereceydi peki çift bezle düzeltebildiniz ne kadar güzel biz cihaz kullanıyoruz
zumrauysl37 Seka26 kucağıma alırken çok dikkat ettim emzirirken altını değiştirirken fazla kucağa almadım onlar sürekli ilgilendim fakat kucağıma almadan rahat şeyler giydirdim aklıma gelenler bunlar canım
Seka26 MasaLiyam bana da öyle dedi doktorumuz genelde böyle çıkıyor ama hep düzeliyor yuksek ihtimal dedi sozinkide düzelir bir ay çift bez takarsan dedi.
MasaLiyam Seka26 valla bana dedi çok bebek küçük olunca sıkıntı olmuyor takmak ama üzülüyordum takınca. Şükür düzelmişti bir ay sonra darısı sizin de başınıza inşallah 🙏
Seka26 yagmuraltintas bir numara büyük bez taktım bende unuturum ayırmayı bacaklarını falan diye iki tane büyük takıyorum. Yazık çocuklar nasıl rahatsız oluyordur kimbilir ya