Pengu Kızlar bebeğim çok kusuyor diye doktora gittik. Reflüsü varmış reflü maması önerdi ? Kullanıp memnun kaldığınız mama önerisi alabilir miyim?
Brmll Pengu Pengu aptamil ar veya bebelac gold ar ikiside iyi ama biz en çok aptamilden memnun kaldık.
Gktggelis Pengu kıvamı koyu normal mama gibi değişen bişi yok bu sadece kusmasını emgelliyo zaten bizade 12. Ayda bıraktık bebek reflüsü geçiyo çünkü 1 yaşında bitti kusması bıraktık
Pengu Gktggelis 1 yaşına kadar sürdümüü😩bende bir aya geçer diye umdum nedense. Peki hangi biberonla verdiniz ?
Gktggelis Pengu evet canım en geç bir yaşında bitiyo kaç aylık bebeğin valla ar biberonları var onlar için canım ben onlardan almıştım
Melike1208 Evolvia ar reflü maması kullanıyoruz Biberon da nuk hafif hafif sızıntı şeklinde devam ediyor
Pengu Melike1208 evolvia önerdi doktorumda bulamadm bende aptamil ar aldm. Nuk un ar biberonumu aldınız?
Melike1208 Pengu hayır nukun biberonu e bebekten aldık evolviayı da sadece bir yerde bulduk her aldığımız da toplu alıyoruz
caglababahan Pengu merhaba elimde evolvia ar mama var aldıgımdan daha uyguns verıyorum bakabılırsınız. benım oğlum da reflü var ancak emmedi reflü mamasını.