esma5825 Aynı durumda olan var mı merak ediyorum. Gerçekten çok ama çok yoruldum artık. Kızım onbir gibi uyudu saat 01.00 de kalktı şimdide uyumuyor 1 aydır böyleyiz gece mutlaka kalkıyor kaçta yatarsa yatsın sonra üç dört beş o aralarda uyuyor şimdi bir de hastayım hiç halim kalmadı. Böyle olunca öğlen kalkıyor kaldıramıyorum ne zaman düzene girecek 13 aylık oldu 😭
asocialmom esma5825 şu an ben de sallıyorum . Saçma sapan sürekli uyanıyo derdi nedir belli değil 11 de kalkmıştı 1 de uyudu yarım saat önce tekrar uyandı 🤦🏼♀️
Mom104 esma5825 sizinki 5de yatıyormuş benim ki dün sabah 9da yattı şuan yine ayni ben sallıyorum o gülüyor 🤦🏼♀️😂
esma5825 asocialmom ya çok yorgun düştük artık bende anlamıyorum yani neden uyanır bir çocuk hadi uyandın hemen neden uyumuyorsun. Benimki sallamama da izin vermiyor ki
esma5825 asocialmom öyle canım ya hele bide hasta olduğumda daha zorlaşıyor şu saat oldu hâlâ uyumadı
Deniz7 Benimki de 8 aylik ayni durumda ustune calisiyorum kafayi yicem artik cozum bulursanız yazin her saat kalkiyor uyumuyor..
smsmzyc Deniz7 8 aylık benimde 3 den beri ayaktayız yatakta resmen geziyor 1 saate yakın memede durdu sonra yatırdım tekrar kalktı oturdum yorulmasını bekliyorum :(