Serifemete 2.5 ayına kadar kayinvalidem ile küvette fileyle yikadik. Onun da bileği vs rahatsız ve sürekli geleni gideni var . Yük oluyor gibi hissediyordum kendimi aslında öyle değil severek yapiyor biliyorum ama işte..
Banyo yaptırdığımız gün biz bitiyorduk resmen,koca küvet taşı, çocuğu tut vsvs
Bir gün bebegim gaz sancisindan çok ağlıyordu ne yapsam yaramadı. Salonu güzelce isittim,banyoyu da sıcak suyla isittim ya Allah Bismillah dedim kendime😂 aldım bebeğimi kucagima,oturdum dusakabine bacaklarıma muslin bez serdim bebeğimi de yapıştırdım kendime. Duş başlığı değil de,altta su akan kısıma doğru bebeğimin önce ayaklarını tuttum,sonra sırtını. Parça parça kopukledim bacak vücut şeklinde,köpük kaydirmasin diye . Sonra önünü çevirip sırtını yasladım aynı şekilde. Kafasına avucumla su döküp sampuanladim derkenn bir baktım yıkadım 😂 ve bebegim o kadar sakin durdu ki.. küvette yıkamaya çalışırken kendini yukarı aşağı oynatır, rahatsız olup huysuzlanirdi.. artık kucağımda 5 dkda yıkıyorum.
Yıkama şekliniz nasıl olursa olsun yikarsiniz, insan nedense korkuyor ama o cesaret bir geldi mi yetiyor 😅