berosunannesi 0-6 ay chicco emzik kullanan var mı? memnun musunuz bebişleriniz tuttu mu yani VEYA memnun kaldığınız emzik önerilerinizi alabilir miyim?
berna5225 berosunannesi ben doğar doğmaz chicco damak emzik verdim ve hemen tuttu 3 aylıkken de bibs emzik aldım onu da tuttu Bi sorun yaşamadım
NumanAtakan berosunannesi chicco almıştım bir ay 4 günlük olduk ama ilk bir kaç gün tuttu sonra vazgeçti arada veriyorum iki üç sefer tutup atıyor
berosunannesi Milena11 philips tuttu da yani çok da bağımlı değil ben ona benzer ucu küçük arıyorum çünkü bebeğim kaba olanları almıyor bibs i almadı mesela ama tommee philips e benziyorsa alabiliriz
Milena11 berosunannesi bibbs le bunlar zaten çor farklı kategoriler. Avent tuttuysa ondan devam edin bence zamanla alışır
berosunannesi Milena11 zaten 4 aylık olduk philips az çok tutuyor yine ama eşim tutturdu başka marka deneyelim diye belki daha iyi tutar diyor
Milena11 berosunannesi 4 aylık daha anca anca zaten kuvvetli emicek erkekler çok biliyo karışmasın😅 siz sık sık verin alışır zamanla
berosunannesi hahahaha valla karışmadığı şey yok ya 😂 bugun çok ağlıyor emmiyo diyorum altına baksana pis mi diyo cinlerim tepeme çıkıyo shshshs