41umay Birkullanici kız bebişimin günahı ne 😂 ben günah keçisi olurum sıkıntı yok en fazla söylenir durur
MavisimMavilendimm 41umay ya da bilgisayarın fabrika ayarları ile oynayabilirsin böyle saçma sapan bir hal alsın. Ne bileyim işte renkleri ile oyna ve tuşlarıyla bilgisayarın içeriğini öyle bir şeye dönüştür ki adam kendisi sinirlenip yere çaksın puhagsfsf
41umay MavisimMavilendimm ahahah hiç gülesim yoktu sinirim geçti senin fikirleri okudukça yapmış kadar rahatladım bide yaptım mı değme keyfime 😂
maniera 41umay kasanın arkasında kırmızı bi düğme var aç kapat yap beyni yanıyor 😂 ben zamanında öyle bir halt yemiştim abim anlamamıştı bu ne ki diye basmıştım hafif bir patlama oldu bom diye duman çıktı baktım kasa açılmıyor 😂😂
hulya09 41umay ben bilgisayar açıkken kasanin arkasında siyah bir düğme vardı ona basmistim o günden beri çalışmıyor 🫣 deneyin isterseniz ☺️
GezginPaNDa 41umay virüs temizlemek anlayan için 15 dk sürer. Anakarti bozdunuz diyelim . Yeni oatca alir takar . Boşu boşuna 2 3 bin TL masraf
41umay GezginPaNDa masraf falan yapamaz artık tek kuruş bile limiti çoktan doldurdu zararı da umrumda değil o dereceye geldim yani laftan anlasa bişey yapmıcam da işte anlamıyor