Seralp1 Bir hayalim var oyun alanı açmak ama çok korkuyorum ya tuttmassa diye Aslında şöyle bi mağazanın bir kısmını oyun alanı bi kısmınıda çocuk butik gibi kullanmak istiyorum Ve ebeveynlere self servis çay kahve sadece
-erCansu- Seralp1 benm kuzenim hç bi bilgisi yokken iki yengesiyle açmıştı oyun için gelenlerden ziyade doğum günü yapanlardan para kazanıyolardı pandemi olunca işler durdu ve kapatmak zorunda kaldılar tamda tutturmuşlarken büyük talihsizlik olmltu
Pol34 Seralp1 inanır mısınız benim de hayalim ama konum çok önemli, bir de kiralar bi de oyun ablası çalışan falan derken baya bir bütçe istiyor
DevrimciAnne Seralp1 ticarete ya batarsamla yola çıkılmaz çevrenizi iyi analiz etmelisiniz bulunduğunuz yerde gerçekten buna ihtiyaç var mı kadınları çocuklarıyla sosyal mi masrafınızı kaç ayda-yılda çıkartabilirsiniz devamlılığı sağlayabilir misiniz gib gibi
Seralp1 Birde kendi oturduğum yerde bikaç tane oyun alanı var ben daha küçük biyere açmak istiyorum orada hiç oyun alanı yok aslında korkumda bu yüzden küçük biyer olduğu için çabam boşa gider diye
Seralp1 -erCansu- yaa kötü olmuş evet bende açtığım mağazada gün.parti.kutlama için de bi alan oluşturmayı düşünüyorum çok şans ya tuttmassa büyük sıkıntı
Pol34 Seralp1 evet bi tanıdığım araştırmıştı biraz, kira depozito işte içerisinin malzemeleri derken 400 bini geçmişti vazgeçti zaten oyuncaklar bile dünya para
Seralp1 Pol34 evet oyuncaklar aşırı pahalı belki bi miktar daha uygun olsa gözüm kapalı yapıcam ama yok
Seralp1 Birde açmak istediğim yer küçük olduğu için çoğu kişi birbirini ve beni tanıyanlar var bide batarsam çok utanırım üzülürüm