Miraymomm Memnun musunuz günlük için ideal mi? 2 takım korkmazım var ama artık yeterli gelmiyor. 1 takım nehir alsam iyi mi günlük için kullanışlı mı
Dildarhatun Miraymomm ben de A101 e geliyordu . Çeyizimde günlük kullanım için almıştım.3 yıl oldu , hâlâ kaliteli☺️
tatlibiranneo Miraymomm evet nehir güzel bi marka bende günlük almıştım daha da kullanıyorum çok fazla indirime giriyor indirim sayfalarını takip ederseniz hep çıkıyor
Miraymomm Ardenikoo yamantosunannesi starwomen tatlibiranneo Dildarhatun NiLDeRiN Nomnom Huma_kus34 Oanne Teşekkürler kızlar hepinize 💘
Nomnom Çeyizime nehir almıştım 5yıldır kullanıyorum çok memnunum orijinal olmasına dikkat edin. Ben kendi sitesinden almıştım arkadaşım hepsiburadadan kalite farkları vardı
Aslimm Bende nehir Sahra sade modelinden 60 kişilik almak istiyorum 800 TL fiyatı. Kararma vs oluyor mu bir de ağırlığı nasıl acaba ? Ayrıca üzerinde nehir yazısı ve 18/10 yazıyor mu
GokSuM Aslimm nehir Sahra 6 kişilik takımı aldım ben 2016 dan beri kullanıyorum günlük olarak. Memnunum. Zaten bi çatal kaşık takımından kararmama ve çabuk yamulmama dışında ne beklenir bilmiyorum 🙈
Gunsss Miraymomm annem yıllardır kullanır öok memnun bende evleneli 6 sene oldu kullanıyorum günlükte çok memnunum