Kumsals Bebeğimin karın fıtığı varmış 2 yaşına kadar geçebilir dedi doktor, bu sorunu yaşayan var mı, geçiyor mu..
Tansukiz Kumsals benim 2 aylık kızımda da var göbek fıtığı çok az dışarıda doktor bize de 2 yaşına kadar geçer dedi ama çevrem hep bozuk para bağla çabucak geçer diyor açıkçası deneyim dedim bağlayamadım da ne bilim beceremedim 😣
ybk2019 Kumsals bizimde vardı göbek fıtığımız, 2 yaşına kadar geçer dendi, bir bizim geçmedi 4 yaşına girecek hala var 🥹 sonumuz ameliyat malesef 😔 bununla şükür 🙏🏻
hndstncvzlikek Tansukiz kız sakın yapma bizim doktor asla yapmayın enfekte olur içinde düğüm olur falan dedi. 5 6 yasına kadar takip ederiz dedi
benaslindayohum Kumsals kendiliğinden gçiyor canım doktor beni uyarmıştı kesinlikle müdahele etmeyin diye, sadece kanama ve akıntı olursa getirin demişti, çok ağlatmamaya dikkat edin demişti, 4 yada 5 aylıkkende inmişti şuan 22 aylık olucak bi sorunn sıkıntı da yok normal göbek deliği kıvamında 😁
tuzludakota Kumsals benim bebeğiminde dışardaydı hemde bayağı doktor kendiliğinden geçer dedi birde gazlı bir bebekti ağlardı hep doktor ağlatmayın demişti ama korkulacak bişey yok 3 aylık varmıydı tam hatırlamıyorum ama geçmişti
Kumsals benaslindayohum ya içimi rahatlattı yazdıklarınızı🙏🏻😍 göbek deliğinden gıcırdama sesi geliyor sürekli böyle bir problem yaşamış mıydınızz
Kumsals tuzludakota h göbek deliğinden hava boşluğu gibi gıcırdama sesi geliyor böyle birşey farketmiş miydiniz 😞😞
benaslindayohum Kumsals fıtığın boşluğundan dolayı çıkıyor olabilir ben dokunamıyordm bile o yüzden sadece tahmin olarak konuşuyorum😁
koalamiyim Kumsals bastırmayın, ellemeyin gazı geçtikçe geçiyor zaten. Ikınmaktan oluyor. Benim oğlumun kocaman fıtığı vardı görenler şok oluyordu. Yok para koy yok kumaş koy vay efendim bastır dediler doktoru dinledim hiçbi şey yapmadım 4. ayda da tamamen geçti.
Tansukiz hndstncvzlikek ay yok yapmadım mikrop kapar ne bilim bişi olur zaten çok hassas teni var zamanla geçer geçmezse de ufak bi operasyon ile hallediyorlar yani en kötü kalsın öyle ya çok rahatsız edecek birşey değil zaten
hndstncvzlikek Tansukiz bizimki bile iniyorsa emin olun sizinki de iner zamanla gaz derdi azaldıkça ceviz kadar sert ve ses geliyordu içinden canım
Tansukiz hndstncvzlikek aa yok o kadar değil yani parmağımın ucu kadar bir şey iniyorsa sıkıntı yok o zaman 👍🏻
AyKaTar Bizim de oldu, dediginiz gibi yanlışlıkla dokunsam ses geliyordu, asla dokunmamak gerek. 4.aya girdik, hemen geçti. Bir anda, kendiliğinden