Minnakim123 Bebeğim 4 buçuk aylık 2 ay kolik bebekti nihayetinde atlattık şükür. Uykusunu düzene koymuştum fakat son zamanlarda gece saat başı kalkıyor gözü kapali ağlıyor başını kaldırmaya çalışıyor gee boyu kıpır kıpır derin derin uyumuyor ne yapmalıyım sizin durumlar nasıl sizler hangi yolları izlediniz ilk bebeğim bana yardım edin kızım var bu arada.
BebekEfe Minnakim123 20 gün sürdü canım bizde de , cıglık kıyamet aglafı uyuyana kada 2 saat uyutmaya uğraşıyordum, yrm saate bır uyanıp aglıyordu, hala kıpır kıpır derın degıl ama aglamalar azaldı çok şükür. 4 bucuk aylık.
south 4. ay atagi... yazdiginiz herseyin aynisini yasadim. tam duzene girdi derken 4. ay atagi cikti her bebekte olur artik kesfetmeye basladi dedi doktor. simdi 5 bucuk aylik kizim hala duzene girmedi uykusu. 5 aylik olunca uyku egitimi vermeye baslamani öneririm ben biraz geç kaldım
Minnakim123 south uyku eğitiminden kastın gündüz mu. Gündüz uykuları düzenli olutsa gece rahat uyurmuş bu yolu izledim yanıt aldım
south Minnakim123 gece uykusundan bahsediyodum. malesef bizim hala düzene girmedi şimdi de diş çıkarıyo biraz önce uyudu😞
Minnakim123 south size youtube de uyku meleğim kanalini önerebilirm ben onla düzene soktum diyebilirm gece uyanmalari bitti en azından saat kaçta uyursa uyusn hiv uyanmadan uzun süre uyuyor. Izleyeb cok yardımcı olacaktır