ElisaAryamom Kalça ultrasonu çekti mi doktorunuz? Bebeğiniz 1 aylıkken? Biz 3 aylık olduk öyle bişey yapılmadı da
[silindi] ElisaAryamom 1 aylıkken kalça us yapıldı. Sizde hemen çocuk doktoruyla iletişime geçip yaptırın lütfen bilgilendirmemeleri çok büyük hata.
Nekwam ElisaAryamom saglik ocagindan istiyolar yani gerekli devlet takibinde olan birsey Siz kontrollere saglik ocağına gitmiyorsunuz sanırım. El bilgi 2 aydan önce tavsiye etmiyor dr.lar kemik gelişimi tamamlanmadigindan..
Ironsides ElisaAryamom 2 3 aylik ke n yapiliyo kalca cikikligina bakiliyo diyebbiliyorum ama gerekli degil diyenler var bebegin ayaklarini uzatiyosun esitse kalca cikikligi yokmus diyolar
Ironsides ElisaAryamom hacettepede dogum yaptim bilgi kagidi verdiler orda 2 3 aylikken yapilir yaziyo
ElisaAryamom Nekwam ya ben Türkiye de yaşamıyorum sağlık ocakları bilgi vermedi yani , düzenli doktor kontrollerimiz de oluyor ama öyle bişeyden bahsedilmedi henüz bi problem de yok aslında Allah korusun olmaz da inşallah.. ama durum bu , bu hafta bi sorayım doktoruma
Minnos_31 2 aylik yapiliyor mutlaka yaptirin isitme testi ve goz doktorunada gidiyor saglik ocaginin bilgi vermesi gerekirdi
Edax ElisaAryamom problem olup olmadığına sizin karar vermeniz biraz zor çünkü sağlık ocağında ebeler elle yaptıkları muayenede bir şey demiyorlar(sağlık çalışanı bile bir şey demezken biz anlayamayiz) doktorlar elle muayenede bile fark ediyorlar. Biz bununla ilgili tedavi görüyoruz mutlaka gidin erken teşhis çok önemli hem de içiniz rahat olur.
Devushka ElisaAryamom tabii gerekli devlet işitme ve kalça usg yi şart koşuyolar devlet hast ücretsiz ben özelde çektirdim 40 günlükken bi kaç dk sürüyor bi rapor veriyolar onu sağlık ocağına veriyosunuz
ElisaAryamom Devushka işitme yapıldı ama kalça ultrasonu olmadı , Çarşamba randevum var bi sorayım doktoruma
nazo58 ElisaAryamom yapılması gerekiyor kuzum önemli drla iletişime geç be yaptır 40i çıkınca yapıyorlar genelde sağlık ocağı da istiyor cvbi neden atladılar acaba ?
PonciKom ElisaAryamom gerekli tabiki ona gçre tedavı edılıuor bıseylet yapılıyor kalça cok onemi bısey yurımeyı engelleyebılır oyle bırsey varsa