penyy 5 aylık oğlum doktor sidefer kan damlası verdi oğlum ıkınmaktan kıpkırmızı oldu bu marka böyle mi yapıyor kakası da değişti
Yasemin38 penyy bazıları yan etki yapabiliyor canım ben bu markayı kullanmadım. Ocean microfer kullanmıştım hiç bir sıkıntı yaşamamıştık
Aysshn Merhabalar, ben de sidefer kullanıyorum bebeğime. Kabızlık yaşamadık, zaten kabızlık yan etkisi yok diye biliyorum. Kaka renginin değişmesi normal ama bizimde koyulaşma oldu.
penyy Rika alerjinin belirtileri ne canım hipp ten sonra sma mamaya geçtim hem anne sütü veriyorum hemde günde iki üç kez mama
Rika penyy gaz sancisi, ikinma gurultulu mukuslu kaka, son radde kanli mukuslu kaka ek gidada daha net anlarsiniz yogurt tadiminda
aselsdk penyy biz sidefer kullanıyoruz hala hiç olmadı bizde bebekten bebeğe değişiyordur ama içeriği temiz kabızlık yan etkisi yok hakiki zeytinyağı ver canım hemen yapar
aselsdk Nehirimmmmmm ilk zamandan beri kullanıyoruz herhangi bir şeyi çıkmadı çok şükür birkaç arkadaşım da sidefer kullanıyor onların çocuklarında da eksiklik çıkmadı 🌸
aselsdk Nehirimmmmmm evet tozu ile karıştırıp olandan bizim kullandığımız başka yok diye biliyorum zaten günde 1 kere 7 damla veriyorum kiloya göre veriyoruz doktorumuzun demesiyle