tarcinnn purpleblue cici bebe vermedim herhalde vermem de. İçerisinde inanılmaz şeker var onun yerine naturpy yada og naturalin bebek bisküvilerine bakın isterseniz. Elma suyu olduğundan tatları da çok güzel
Dildarhatun purpleblue ben galiba 7 aylıktı vermeye başladım ama gimdes sertifakası olan cici bebeden verdim. Sonra evde kendim yaptım ondan veriyorum. O daha da sağlıklı. Buğday unu, pirinç unu, irmik, azıcık pekmez, tereyağ
purpleblue starwomen benim kızım da 11 aylık. Yaşından sonra ver diyorlar işte biraz toparlar falan diye de ne bilim bilemedim
starwomen purpleblue benim de bir dönem kızım zayıflamıştı bana da kayınvalidem, görümcem çok ısrar etti ama vermedim. Doktorumuza sordum asla önermiyorum demişti ognin bebek bisküvisi güzelmiş denemedim ama arkadaşlarım memnun onu bir araştırın
Yigitefeannesi purpleblue evde kendin yapıp verebilirsin canım kahvaltılarda güzel oluyor oğlum severek yiyor cicibebenin içeriği Hiç temiz değil 🌹
Svlykdr Ben evde doğal bebe bisküvileri yapıp veriyordum şeker hiç yoktu içinde kuru hurma incir ev yapımı pekmez ile bisküvileri yapıp verdim cicibebe sağlıklı değil unda tam buğday unu kullandım
nazelisaural purpleblue cicibebenin içeriğine bakarsanız vermenizin sakıncalarını anlarsınız ben aşçı anne sitesinden içeriği temiz olduğu için alıyorum bazen de tarifi var orda oturup evde kendim yapıyorum en azından daha sağlıklı 🤗
Efelar8 purpleblue Cici bebe değil ama e bebekte satılan organik bebe bisküvisi var ben onu aldım ilk kez çok güzel asla katkı maddesi yok. Şeker yok en önemlisi. Keçi sütlü Tavsiye ederim fiyatı 50 TL 2 paket şeklinde geliyor 🌸
Nuurrdi purpleblue hamileyken şekerim oldugunu bilmeden yedim aşırı şekerimi çıkarttı. Ki minicik bebeğe neler yapar hiç düşünemiyorum. Sizin kararınız ama evinize bile sokmayın derim.
Annababy purpleblue Öğün olarak sağlıksız. Ama bir yaşından sonra oyalanması açısından abur cubur niyetine verilebilir diye düşünüyorum. Abidik kubidik şeker çikolata yemesindense.
Kbrbisi28 Kendim yapiyorum evde onu veriyorum cokseverek yiyor 8 9 aylikkenden beri yiyor ev yapimi cicibebe 1 bucuk yasindayiz