Balevlatm Kızlar bakkala yumurta sordm 85 TL dedi şok oldum yaa şok 101 de fln ne kadar acaba merak ettim valla almiycaktim 80 olsun sana dedi gelmişsin buraya kadar dedi
Sevilayeymen Balevlatm bence asıl sorun birde mama fiyati emziremeyen annelerin bebekleri ne yapsın 😒😒😒😒 440 olmus masamıza ayda 5 6 paket rahat gidiyo
Bebekligiller Nerde oturduğunuzu bilmiyorum ama benim ekmek aldığım yer var 2000 fırın diye orda yumurta 68 TL. Hep ordan alıyorum
Atahaninannesipnr Sevilayeymen 5 günde bir bitiyor mama çok şükür sormayın bitik haldeyiz artık mama almaktan mutfak masrafı yapmıyorum 30 yumurta aylardır almadım her sabah tek tek alıyorum marketten ne hale geldik
Bebegimveben1_ Sevilayeymen gerçekten mama fiyatları aşırı pahalıymış bebeğim 9 günlük ikinci pakete geçtik su gibi gidiyor mübarek
Yagmursonrasitoprakkokusu Balevlatm biz burada bir mahalle bakkalından alıyoruz büyük boy 58 TL 30 lu. Genelde marketler pahalı oluyor. Küçük çaplı bakkallar veya pazarlarda daha uyguna bulursunuz diye düşünüyorum
TuBeSe Balevlatm canım fiyatı büyüklük ve markasına göre değişir.fakat bakkallar maalesef daha fazla satıyor herseyi.bi bakkal amcamız var şokta a101 de hep karsımda 😂😂toptancı kullanmıyor galiba indirimleri kovalayıp alıp bakkalında satıyor ve istanbuldayız yanı 😂😂pazar en uygun