Beraninannesii Bu kaçıncı post ben saymadım 😅 Galiba niyeti yok çıkarmaya cevredekiler habire soruyor yok mu dişi diye kafaya takıyorum artık 😅 9 ay 10 günlük 1 tane dahi dişi yok 😬😅
Yagmursonrasitoprakkokusu Beraninannesii bizimki de 11 aylıkken çıkardı ilk disini. Tam doğum gününden 1 ay önceydi 😂
Yeni-anne22 Beraninannesii benim oğlumuzda sişi kabardı diş etü beyaz renk olmuş ama dişin çıkacağı üst kısım daha sert acaba diş mi geliyo
NmalkoC Beraninannesii genetikmiş genelde anne baba geö cıkarırsa cocukta oyle olurmu ablam yaşında cıkarmıs cocuklarıda biri 11 ayda biri 13 ayda patlattı ilk dişlerini ben 5 aylık cokarmısom dişimi oğlumda 7 ay gelmeden cıkarmıstı merak etmeyin başladımı arka arkaya cıkarıyor 21 aylık olduk son azı dişleri cıkmak üzere 16 dişimiz var
aselsdk Bizde 7 ay 6 günlüğüz bizde de hiçbir yok bekliyoruz aynı 🙈 ama ateş ishal halsizlik var sizde aynısını yaşıyor musunuz sizin bebişte de var mı 🌸🤗
aselsdk Beraninannesii Maşallah olmaz inşallah gerçekten zor geçiyormuş diş dönemi bizim sadece kaşıntı vardı birkaç gündür ateş halsizlik de var inşallah hemen çıkar 🤗🥰❤️
Beraninannesii NmalkoC Ben 3 aylıkken köpek dişlerimi cikarmisim babasını hatırlamıyor annesi 6 çocuğun hangisini aklımda tutayım dedi😅
NmalkoC Beraninannesii genelde eskilerden kız cocuk anneleri daha cok şey hatırlıyor ben onu anladım eşim 2 kardeş olmasına rağmen kayınvalideme ne zaman yurudune zaman diş cıkardı diyorum amannn ne bileyim ben diyo benım annem herşeyimizi bilir cok garip geliyodu bana hiçbişey bilmmeemesi cocugunun ilklerini 😁
asrinhatasi Beraninannesii kuzenimin 11 aylıkken çıkmış dişi. Her bebek bir değil soranları sallamayın. Çevremde 4 aylıkken çıkaran da var ona kalırsa.
Beraninannesii asrinhatasi Henüz donme emekleme diş çıkarma yok bunu bilenler senin oglanda ne tembelmis diyor üzülüyorum bari dişi çıksa diyorum 😇
Beraninannesii aselsdk Benim oğlan birkaç gündür yüzlerini ovusturuyor kulaklarını saçlarını çekiyor acaba mi ki diyorum gelecekmi çünkü artık salyalarida uzamaya başladı onu hep ıslak 😇