Elifadaannesi Bebeğimin ağzında pamukçuk var ne kullandıysam geçmedi bu meme reddini artıyor karadut özü denedim az önce inşallah fayda eder bi zararı dokunmaz diline sürdüm
Guly1 Elifadaannesi karbonatlı su çok iyi geliyor aslında temiz bi tülbentle sürseniz bize o iyi gelmişti.
Aysenuribrahim-42 Elifadaannesi benim bebeğiminde dudaklarında var ve 3 aylık fayda ederse bilgi verir misiniz
Elifadaannesi Aysenuribrahim-42 "#p25048204 ya yazmak istedim sabaha kadar dilinin yarısı düzelmiş bi kaç gün daha yapsam tamamen geçer gibi☺️
Elifadaannesi Aysenuribrahim-42 azalttı ama geçemedi çünkü benim göğüs ucuma bulaşmış şuna ikisiyle boğuşuyoruz kısır döngü haline girdik resmen sizin geçti mi
Aysenuribrahim-42 Elifadaannesi henüz karadut özü kullanmadım ama karbonatlı suyla siliorum gecior telrarliyor benim
Selin1234 Elifadaannesi canım göğüs ucun için karabaş otunu kullan hemde ağzına karadut özünü kullan 2 gün içinde tamamen geçer
Elifadaannesi Aysenuribrahim-42 göğüs ucunuza bulaşmış olabilir o zaman döngü halinde tekrarlıyormuş bizim öyle şuan
Elifadaannesi Marshmallow1 bi tülbente biraz aldım dilinde gezdirdim karbonatlı su yapıp sildiğimiz gibi
Selin1234 Elifadaannesi 5-6 tutam karabaş otu kaynatın 10 dakika iliyinca sürün her emzirmede ve yatarken sürün geçiyor hemen