Seydaaa5 kızlar kızımın dişi 2 aydır böylr ne ucu gözüküyor ne baska bişet bi sıkıntı mı var anlayamadım
Ebru39 Seydaaa5 Canım benim kızımda 5 ay 22 günlük bizim de aynı sizin gösterdiğiniz gibi ucu beyazlaşmış .Diş gelişi yakındır 😂😊
ikicocukcokcocuk Seydaaa5 Ucu gözükmüş eğer iltihap fln değilse zaten bi ama çıkmıyor 1-2 ayı bukuyor tamamen çıkması
Seydaaa5 ikicocukcokcocuk yok iltihap degil 1 ay önce doktor çıkmış dedi dedim herhalde ucu hemen gözükür ama yok gelen giden yani elime gelmiyor ucu
ikicocukcokcocuk Seydaaa5 evet evet beyazlık var hatta elinizi fln ısırmaya çalışırsa acıtır sertlik gelir
Seydaaa5 Ebru39 ne zamandır böyle kız valla tam 1.5 aydır böyle gelen soruyor çıkmadı mı daha hani çok uzun olmadı mı çıkması lazımdı diye bıktım vallaha 😂
Seydaaa5 ikicocukcokcocuk ha evet sertlik gelşyor bende anlamadığım için ucu çıkmadıysa yok diştir diyorum kendimce
Seydaaa5 ikicocukcokcocuk dün sert elmayı ısırdı kopardı diş olmadan kopartmaz dedim ama dediğim gibi ucu çıktıysa diş gelmiştir olayını bildiğim için kararsız da kalmıştım