elo Ozlemtolga48 hlmasallah uykusu sakinliği uyumu herşeyi dört dörtlük kendi halinde sakin çocuk yemeye gelince cildiriyor
TugceOrnekoglu Ozlemtolga48 benim bebeğimdr 8 aylık ve hiç birşeyi kabul etmiyor kafayı yemek üzereyim son 2 ayda hiç kilo almadı çok hareketli artık çok bunaldım kafayı yiycem😔😔😔
Ozlemtolga48 elo bene çıldırma noktasına geldim az kaldı kesinlikle işine gelirse yiyor işine gelmezse yemiyor bugün 1 kase yediğini 15 gün sonra ağzına sürmüyor çok yoruldum artık ya sürekli emmek istiyor kahvaltı zaten yok ne peynir ne yumurta 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
nazo58 elo biraz AC bırak cnm zorlama AC bırakınca mutlaka yiyor pes etme peşinde yemek dolandırma dene bak ise yarayacak
Kelebegimm elo yanı insan bi oh çekmiyor değil tabi ama yinede yesin bütün bebişler, üzmesinler annelerini için de de benimki Aminn 👶🤗🤗
elo nazo58 evet aç birakinca yiyor ama sürekli böyle olursa nolucak miğde küçük bor şekilde büyümesi lazım kuş kadar yiyor aç maksada kendini doyuracak kdar değil tutacak kdar yiyor
nazo58 elo alisacak o emin ol.. Sevdiği şeyleri yap mesela sofraya oturup sizlerle yemesini sağla doğduğu kadar yer annesi
Ozlemtolga48 Seydameva yiyorsa ne güzel ya ben hayatımda böyle bi çocuk tanımadım gerçekten o kadar cins ki
Ozlemtolga48 nazo58 bizim ki hep yanımızda ama hiç bişey yemiyor Ya kafayı yicem az kaldı işine gelirse kuru ekmek yiyor o kadar ya bugün çorba içtiyse 10 gün sonra aynı çorbayı içmiyor kesinlikle gına geldi artık ya
nazo58 Ozlemtolga48 allah kolaylık versin ben mamayı bitirmeyince cildiriyorum bu arada onu çıkardı hirsimdan ağlıyorum sonra diyorum kendi kendime doyuyor demek ki