Nehirveannesi Merhaba ben bu siteden alışveriş yapmak istiyorum sepete ürünleri ekledim ve bazı ürünlere tekrar girince tükendi yazıyo ama benim sepetimden eksilmiyo ben sipariş olusturdugumda bu ürün bana nasıl gelcek bilgisi olan var mı
Sevdegulum Nehirveannesi eğer tukenmisse onaylarken bildirilir diye düşünüyorum yani olmayan ürünü satın alamazsınız yani
Aselkusum16 Nehirveannesi ben öyle bir sorun hiç yaşamadım sürekli oradan alışveriş yapıyorum hızlı geliyor ve çok güzeller
Deletedmom_875 Sepeti onaylaya basınca hata verir diye düşünüyorum. Vermese bile demek ki son ürünü siz almissiniz. Güvenilir bir site ben de 2 kere alışveriş yaptim ordan. Baharlik ve yazlık almayi düşünüyorum 15 20 gun sonra da
Skapln Belki son ürün kalmıştır ben hep ordan alıyorum 4 aylık kızım ama geçen 3 yaş zıbın aldım 3 yaş çocuğu olan görümceme olmadı haberiniz olsun
Azizeee56 Skapln ürünlerin kalıpları mı kücük yani benimde bir kaç sefer karsıma cıktı site memnun kaldınız mı solma cekme vesaire yapıyor mu
Skapln Azizeee56 ben çoğu şeyini ordan aldım çekme 3 yaşında zibinda olmuş gorumceme aldığımız o bana verdi 4 aylık bebeğim ona oluyor bir tanesinde tüylenme oldu sadece kalan coook iyiydi
Skapln Nehirveannesi 3 yaş zıbın aldığımız çocuk bir buçuk yaşında zaten bizde büyük aldık ama çekme yaptı
monami_ Nehirveannesi ürünleri çok kalitesiz aldığım tulumun fermuarı ikincide bozuldu. Kıyafetleein yeri de güzel değil
Prenses18 Goruntu olarak ürünler güzel ama incecik dandik takıma 105 tl verdim yazlik okadar ince ki kumaşı 10 tl anca eder