Esmer123 ozlemckmk Bestlak damla şiddetle tavsiye ederim çok güzel memnunum en fazla 3 gün sonunda süt baya baya arttıyo
Dilaraduru ozlemckmk evet dr tavsiye etmişti ben kullandım etki esiyor ben faydasını gördüm günde 3 kere kullanıyorum bebeğim 9 aylık hala kullanamıyorum ara ara çok güzel
ATC ozlemckmk hemen etki etmişti 35 haftalık erken Doğum yaptım sütüm 10 ml bile gelmiyordu minik biberonlar var ya onun dibi bile dolmuyordu yani kullanmaya başladıktan sonra 1 gün sonra sırayla 80 ml iki göğüsten 160 ml iki göğüsten sonra 240 ml iki göğüsten öyle sırayla devam etti zaten doktor yazmıştı bana doğum yaptığım zaman
Rabiaeser hellonil__ ben 3 aylıkken kestim canım sütüm hiç yoktu gelmiyordu moralim çok bozulmuştu artık şimdi bebiş 6 aylık acaba kullansam sıkıntı olur mu sütüm geliyor ama yinede çok az 25 azı geliyor😒bir umut yani emmiyorsa bile sagıp vermek istiyorum
hellonil__ Rabiaeser canım zaten bitkisel bir ürün. Günde 3 kere 20şer damla kullanılıyor,suyun içine damlatp içebilirsin. İnşallah yararı olur. Duşta da masaj yap göğüslerime etkisi olur illaki 🙏🏼